ISKUSTVOM DO OSTVARENJA CILJA: "Lavovi" promovisali novog šefa stručnog štaba - sledi pohod na šampionsku titulu!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

10.07.2023

16:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da li je došlo vreme da se trofejni klub vrati na staze uspeha?

ISKUSTVOM DO OSTVARENJA CILJA: "Lavovi" promovisali novog šefa stručnog štaba - sledi pohod na šampionsku titulu!

Foto: FK Železnik 1930

Dvadesetčetvrtog dana meseca maja, sada već davne 2005. godine sportski kolektiv na popularnog stadiona "Mali Poljud", u finalu tadašnjeg Kupa Srbije i Crne Gore, na stadionu u Humskoj ulici savladao je pogotkom Dejana Rađenovića ekipu Crvene zvezde i prvi trofej je stigao u klupske vitrine.

 

Bila su to neka srećna vremena za popularne "lavove", a danas ekipa Železnika 1930 se takmiči u Međuopštinskoj ligi Beograd - "grupa A" i težnje svih u klubu usmerene su ka plasmanu u vii rang i plasmanu, za početak, u Prvu beogradsku ligu - "grupa A".

Tokom prethodne sezone "lavovi" su konkurisali za šampionski pehar, ali su trku sa Bežanijom izgubili u finišu sezone, tako da će i od jeseni 2023. godine morati kroz međuopštinski rang takmičenja da traže povratak na staze uspeha.

U poslednje vreme u Železniku se mnogo pažnje poklanja razvoju i modernizaciji svih klupskih segmenata, ali je odlučeno da se, kada je trenerski staf u pitanju, poverenje ipak pruži iskusnom stručnjaku od kojeg se očekuje da povede ekipu ka ostvarenju ciljeva.

Iskusni šezdesettrogodišnji Nenad Matanović, novi je šef stručnog štaba Železnika 1930. Prethodni angažman Matanović je imao u ekipi Komgrapa sa kojom je prethodne takmičarske godine, uspeo da sačuva status člana Beogradske zone.

Foto: FK Železnik 1930

Novi šef je stigao u Železnik - Nenad Matanović

 

Potpuno je jasno da će predvođeni iskusnim stručnjakom fudbaleri Železnika 1930 u predstojećoj sezoni biti jedni od glavnih favorita kada je šampionski pehar u pitanju, a zasigurno se u narednom periodu može očekivati i jačanje igračkog kadra koji će moći da odgovori zahtevima kluba.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading