RUDOVAČKI MANEKENI: Radnički predstavio novu garnituru sportske opreme! (FOTO GALERIJA)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

06.07.2023

10:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hoće li novi dresovi doneti i bolja ostvarenja na fudbalskom terenu?

RUDOVAČKI MANEKENI: Radnički predstavio novu garnituru sportske opreme! (FOTO GALERIJA)

Foto: FK Radnički Rudovci

Fudbaleri Radničkog iz Rudovaca prethodnu sezonu u okviru Prve beogradske lige - "grupa B" okončali su na sedmoj poziciji sa skorom od deset pobeda, pet remija i 11 poraza i ukupno 35 osvojenih bodova.

 

Sjajan finiš takmičarske godine u kojoj su Rudovčani u poslednjih pet prvenstvenih mečeva zabeležili četiri trijumfa, omogućili su klubu da sezonu okonča u sredini tabele, što se svakako može smatrati zadovoljavajućim ostvarenjem.

Okončanje takmičarskih iskušenja označio je i početak radova na poboljšanju infrastrukturnih uslova na stadionu, a početak meseca jula doneo je još novina kada je ekipa u pitanju.

Naime, kompanija "MerkurXtip" donirala je Radničkom iz Rudovaca kompletnu sportsku opremu (dresove, šorceve i sportske torbe) koju je klub osvojio kao pobednik nagradne igre koja je organizovala navedena kompanija u okviru "B grupe" Prve beogradske lige, a u kojoj su o nosiocu nagrade odlučivali navijači i ljubitelji fudbala i sporta.

 

Poptuno je jasno da će Rudovčani u novoj sezoni nastupati u jednoj od najlepših i najkvalitetnijih sportskih oprema, a svi kojima su boje ovog kluba na srcu, nadaju se da će i ostvareni rezultati biti bolji u odnosu na sve što je ulinjeno u sezoni 2022/23.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading