U ŠIMANOVCIMA NEMA VREMENA ZA ODMOR: Uprava kluba je predstavila dva nova igrača za sledeću sezonu!

Autor:

Sport

26.06.2023

18:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kreće sklapanje igračkog kadra za naredno prvenstvo.

U ŠIMANOVCIMA NEMA VREMENA ZA ODMOR: Uprava kluba je predstavila dva nova igrača za sledeću sezonu!

Foto: FK Hajduk 1932

Gotovo identičan plasman u poslednje dve sezone ostvarila je ekipa, da li je vreme da se u sledećoj napravi iskorak na tabeli?

Republika

Fudbalski klub Hajduk 1932 iz Šimanovaca se posle pet vezanih sezona u Opštinskoj ligi Pećinci pre dve godine vratio u Međuopštinsku ligu Srem. U povratničkoj takmičarskoj godini ekipa je sa 35 osvojenih bodova završila na deobi šestog mesta u ligi, na istom bodovnom saldu tim je bio i u nedavno završenom prvenstvu, ali je to bilo dovoljno za sedmu poziciju.

Uprava kluba nije sedela skrštenih ruku, od završetka sezone radilo se na pronalasku pojačanja, i čim je i zvanično krenuo prelazni rok, krenule su i promocije novih igrača. Prvi novajlija u redovima Hajduka je Ivan Glavonjić (28). Reč je o igraču koji pokriva poziciju levog beka, karakteriše ga velika snaga i odlično izvođenje auta. Glavonjić je u prethodnih sedam godina branio boje Jedinstva iz Štitara, dok je u karijeri igrao i za Budućnost iz Dobanovaca i Teleoptik.

Drugi novajlija u Šimanovcima je Vukašin Vuković (20) koji će u redovima Hajduka pojačati konkurenciju na poziciji "jedinice". Vuković je proteklih šest meseci bez angažmana, poslednji klub za koji je branio bio je Bačka (Pačir), pre toga je nastupao za Bačku 1901 iz Subotice, Proleter (Njegoševo) i Tomislavce.

Uprava Hajduka je navikla svoje simpatizere da za vreme prelaznih rokova mogu da očekuje neočekivano. Zimski transfer period u nedavno završenoj sezoni je odrađen na visokom nivou, svi igrači koji su imali status "novajlije" su opravdali očekivanja i doneli su dodatni kvalitet ekipi.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading