POSLE DVA PEHARA, DONETA JE NEOČEKIVANA ODLUKA: Njegova ostavka je sačekala upravu kluba!

Autor:

Sport

25.06.2023

16:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odlične dve godine su iza njega.

POSLE DVA PEHARA, DONETA JE NEOČEKIVANA ODLUKA: Njegova ostavka je sačekala upravu kluba!

Foto: FK Hajduk Stanko

Nakon dve, po mnogima jako uspešne sezone, došlo je vreme da klub nastavi dalje sa novim čovekom na čelnoj poziciji.

Republika

Pre dve pune godine, za predsednika fudbalskog kluba Hajduk Stanko iz Crne Bare postavljen je Marko Pavić. Sa novim prvim čovekom, ekipa je u poslednje dve sezone zabeležila odlične rezultate, kako u ligi tako i u kup takmičenju. 

Prva sezona Pavića na mestu predsednika kluba završena je osvajanjem druge pozicije na tabeli Mačvanske okružne lige, čime je izboren plasmana za viši rang. U baražu za plasman u Kolubarsko-mačvansku zonu, tim Hajduk Stanka je poražen od sastava Osečine, koja je osvajanjem drugog mesta u Kolubarskoj okružnoj ligi, nakon doigravanja stigla do zone.

Sa odličnim rezultatima tim iz Crne Bare je nastavio i na startu nedavno završene sezone, ekipa je zimsku pauzu provela na prvom mestu na tabeli, sa tri boda prednosti u odnosu na prvog pratioca. Prednost je mogla biti i veća, ali su dva vezana poraza pred odlazak na pauzu dovela do približavanja drugoplasiranog. U nastavku prvenstva trka se odvijala u troje, ali je Lipolist prvi prošao kroz cilj, dok je Hajduk Stanko završio na trećoj poziciji.

U protekloj takmičarskoj godini zabeleženi su odlični rezultati i u Kup takmičenju, osvojen je trofej Opštine Bogatić, kao i Mačvanskog okruga, dok je u polufinalu Kupa Regiona Zapadne Srbije sastav Smedereva bio nepremostiva prepreka, kasnije je isti tim i osvojio pehar.

Nakon završetka, mogli bi se reći delimično uspešne sezone, predsednik Marko Pavić je odlučio da podnese ostavku na funkciju prvog čoveka Hajduk Stanka. Može se reći da je klub pod njegovim vođstvom beležio i više nego dobro rezultate i da je uspesi koji su zabeleženi svakako jedni od većih u novijoj istoriji kluba.

Iz kluba su povodom odluke Pavića poručili:

- Mi se ovom prilikom zahvaljujemo, sada već bivšem predsedniku na uspešnom rukovođenju fudbalskog kluba i doprinosu koji je on kao prvi čovek, zajedno sa svojom upravom dao. Stvorio je zdravu fudbalsku sredinu i podigao naš sportski kolektiv na skoro pa profesionalni način funkcionisanja.

Mesto prvog čoveka kluba je odlaskom Pavića ostalo upražnjeno, a u narednim danima će biti poznato ko će biti njegov naslednik i koji će biti dalji ciljevi i planovi Hajduk Stanka. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading