TRENUTAK ODLUKE: Šampionska titula se kuje na terenu nekadašnjeg superligaša!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

08.06.2023

08:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve staje u samo 90 minuta.

TRENUTAK ODLUKE: Šampionska titula se kuje na terenu nekadašnjeg superligaša!

Foto: FK železničar Inđija

Fudbaleri Železničara iz Inđije nalaze se na korak od istorijskog ostvarenja i plasmana u vojvođansku grupu srpskoligaškog karavana.

 

U dosadašnjem toku takmičenja u okviru Vojvođanske lige Jug, ekipa Železničara je ostvarila skor od 18 pobeda, šest remija i pet poraza i uoči odliučujućih 90 minuta aktuelne sezone, imaju bod više u odnosu na najbližeg rivala, GFK Sloven iz Rume.

Poslednji prvenstveni duel u sezoni 2022/23 sportski kolektiv iz Inđije odigraće u Bačkom Jarku gde će se sastati sa ekipom Mladosti, a uoči meča, aktuelni lider šampionata je izdao saopštenje koje prenosimo u celosti:

- Železničar igra protiv Mladosti iz Bačkog Jarka i deli ga pobeda od istorijskog uspeha i plasmana u Srpsku ligu Vojvodina. Zato nam je potrebno svako grlo, svaki dlan i podrška u povicima juriša ka protivničkom golu i nadasve vera u ostvarenje dugo čekanog sna, koji je to bio i tokom ove sezone znajući okolnosti u kojima se naš klub nalazio, kako prošle godine, tako na polusezoni, pa tako i nekoliko kola pre. Sada je ipak sve u našim rukama. Dođite, podržite; koliko svi damo sebe, recipročno će nam se vratiti u emocijama one stvari koju mnogi filozofi nisu mogli da definišu - sreće, kojoj ćemo se sasvim sigurno približiti popnemo li se na tron.

Foto: FK železničar Inđija

90 minuta odluke

 

- Vojvođanska liga Jug, 30. kolo:

Mladost (Bački Jarak) - Železničar (Inđija)

Stadion: "Livadica", Bački Jarak

Datum: Subota, 10. jun

Početak: 17.30 časova

Da podsetimo, inđijski Železničar je tokom prethodne dve sezone, prošao isto toliko rangova takmičenja, a sada ih samo 90 minuta deli od novog pehara i ranga takmičenja koji je do pre par godina izgledao kao nedostižan.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading