BOJ BIJE SRCE U JUNAKA: Istorija se ponavlja - nakon decenije i po, novo sučeljavanje snaga Inđije i niškog Radničkog u baražu!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

31.05.2023

12:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na "Toyo Tires Areni" ponovo će se igrati superligaški fudbal?

BOJ BIJE SRCE U JUNAKA: Istorija se ponavlja - nakon decenije i po, novo sučeljavanje snaga Inđije i niškog Radničkog u baražu!

Foto: FK Inđija Toyo Tires

Fudbaleri Inđije Toyo Tires remijem u Sremskoj Mitrovici protiv domaćeg Radničkog rezultatom 1:1, zauzeli su četvrtu poziciju na tabeli prvoligaškog karavana, čime su obezbedili plasman u baraž mečeve za popunu elitnog ranga srpskog klupskog fudbala.

 

Poslednji put Inđijci su u Superligi Srbije nastupali u sezoni 2020/21, a da li će imati priliku za ponovnim takmičenjem sa najboljim srpskim klubovima, znaće se nakon baraž dvomeča u kojm će se sastati sa ekipom niškog Radničkog.

Uoči prvog susreta, trener zeleno-belih Goran Dragoljić je za portal "Srbijasport.net" izjavio:

- Na kraju smo došli do baraža na najteži mogući način, ali samim tim i zadovoljstvo je veće. Kad već nismo uspeli u regularnom delu prvenstva, imamo priliku da kroz baraž izborimo plasman u Super ligu. Protivnik je isti kao pre 15 godina kada je Inđija bila bolja. Tada je moj kolega Golić bio na terenu kao igrač, a sada će biti kao trener. Bio je uspešan tada pa ne vidim razlog da ne bude sada. Radnički je veoma kvalitetan tim, koji je selektiran da se bori za Evropu a na kraju, sticajem okolnosti, došli su u poziciju da se bore za opstanak. To nas neće zavarati, jer siguran sam da će Pejović, Marjanović, Škrbić i ostali dati sve od sebe da ostanu u ligi. Imaju kvalitet, favoriti su, ali ni mi nismo bez šansi. Respektujemo Radnički, ne pretimo, ali im obećavamo veliku borbu u oba susreta. Mi smo spremni da damo sve od sebe da ostvarimo cilj. Svaka pobeda pred našim navijačima bila bi veliki kapital pred revanš u Nišu. Oni jesu favoriti, ali boj ne bije oružje, nego srce u junaka.

Foto: FK Inđija Toyo Tires

Hoće li se Inđijci ponovo radovati?

 

Da podsetimo, prvi meč između sportskog kolektiva iz Inđije i niškog kluba, odigraće se u sredu 31. maja sa početkom od 15.55 časova na "Toyo Tires Areni", a revanš susret na niškom "Čairu" odigraće se u nedelju 4. juna.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading