STANJE NA TABELI NE SME DA ZAVARA: U Kočanima se očekuje velika borba - domaćin priželjkuje nastavak uspešne serije! (FOTO GALERIJA)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

24.05.2023

19:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Domaćin se nada nastavku uspešne sertije.

STANJE NA TABELI NE SME DA ZAVARA: U Kočanima se očekuje velika borba - domaćin priželjkuje nastavak uspešne serije! (FOTO GALERIJA)

Foto: FK Radnički 1924 Kočane

Fudbaleri Radničkog 1924 iz Kočana u prethodne dve takmičarske runde u okviru Nišavske okružne lige savladali su ekipe Borca iz Azbresnice (3:0) i Pobede iz Rusne (4:0) i navedeni niz žele da nastave i u predstojećem prvenstvenom kolu.

 

U okviru 27. kola okružne lige grada Niša Radnički 1924 na svom terenu u Kočanima dočekuje ekipu Moravca iz Čečine i na osnovu trenutnog položaja na tabeli, domaćin se može smatrati apsolutnim favoritom. Sportski kolektiv iz Kočana drži visoku treću poziciju na tabeli sa 43 osvojena boda, ali će za eventulani pokušaj da se domognu višeg ranga takmičenja, Zone Centar, morati da sačekaju narednu sezonu, s obzirom da u ovom momentu imaju nedostižni zaostatak za Zemljoradnikom iz Balajnca koji je daleko odmakao svim rivalima.

Sa druge strane ekipa Moravce iz Čečine sa 25 osvojenih bodova zauzima 12. poziciju, ali ostvarenjima u poslednjih pet duela (tri pobede i dva poraza), uspeli su da izbegnu grčevitu borbu za opstanak i pored činejnice da su na startu ovosezonskog takmičenja, zabeležili katastrofalne rezultate. Podsetičemo samo da sastav iz Čečine nakon prvih devet odigranih kola, nije imao niti jedan osvojeni bod i mnogi su već tada ovu ekipu videli u nižem rangu takmičenja.

Kada je reč o prvom ovosezonskom duelu dve ekipe, Moravac je dočekao ekipu Radničkog 1924 u Čečini 30. oktobra prethodne godine, a sastav iz Kočana je slavio rezultatom 2:1.

 

- Nišavska okružna liga, 27. kolo:

Radnički 1924 (Kočane) - Moravac (Čečina)

Stadion: FK RAdnički 1924

Datum: Četvrtak, 25. maj

Početak: 17.30 časova

- Parovi 27. kola Nišavske okružne lige:

Taskovići (Taskovići) - Toplica (Šarlinac)

Rad (Merošina) - Moravac (Zaplanjska Toponica)

Sloga (Korman) - Borac (Azbresnica)

Jastrebac (Tešica) - Pobeda (Rusna)

Radnički 1924 (Kočane) - Moravac (Čečina)

Polet (Radevac) - Baličevac (Baličevac)

Naisus 1977 (Rožina) - Zemljoradnik (Balajnac)

Sloga 1980 (Jovanovac) - slobodna

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading