IGRAČIMA OSIPAONICE "TREBA NOVI IZAZOV": Ekipe Jezave je u prvom delu prvenstva savladala lidera, ali to nije uspela da ponovi na gostovanju!

Autor:

Sport

22.05.2023

10:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Serija trijumfa novog člana okružnog ranga je nastavljena.

IGRAČIMA OSIPAONICE "TREBA NOVI IZAZOV": Ekipe Jezave je u prvom delu prvenstva savladala lidera, ali to nije uspela da ponovi na gostovanju!

Foto: OFK Osipaonica

U okviru 20. kola Prve gradske lige Smederevo ekipa Osipaonice ugostila je sastav Jezave, prvi duel ova dva tima završen je pobedom tadašnjeg domaćina rezultatom 3:2.

Republika

Domaćin susreta je u ovaj duel ušao sa liderske pozicije i već je pre par kola osigurao plasman u viši rang, dok je ekipa Jezave sa 22 osvojena boda bila na deobi šestog mesta na tabeli.

Na samom početku, već u petom minutu, igrač gostiju, Aleksandar Bečanović postiže gol iz kornera glavom, ali nažalost samo dva minuta kasnije izlazi iz igre zbog povrede.

Najbolji strelac Osipaonice, Aranđel se upisuje u strelce u 15. minutu. Tri minuta kasnije gosti smanjuju na 2:1 preko Milana Gačića, da bi samo minut kasnije Bojan Adamović postigao gol za 3:1.

Goleada je nastavljena do kraja prvog poluvremena, igrao se 36. minut kada je Bojan Adamović postigao još jedan pogodak i tako povećava vođstvo na ubedljivih 4:1.

Gosti u 39. minutu smanjuju na 4:2 direktnim golom iz slobodnog udarca, strelac za Jezavu je bio Darko Nikolić, to je ujedno bio i rezultat prvog dela igre.

Drugo poluvreme obeležio je incident na terenu koji je rezultirao sa tri crvena kartona, dva na strani domaćeg i jedan u redovima gostujućeg tima.

U nastavku rezervista Đorđe Đorđević postiže gol u 74. minutu za 5:2, a dva minuta kasnije i Marko Radivojević postiže gol, ukupno šesti za domaću ekipu.

Do kraja su gosti pogodili u 80. minutu, strelac je bio Aleksandar Filić, ali to je bilo za konačnih 6:3.

Osipaonica - Jezava 6:3 (4:2)

Osipaonica: Đurđević, Boj. Adamović, Milovanović (od 16' Mitrović), Boš. Adamović, Živanović, Bečenović (od 7' Jovanović), Radivojević, Gitarić, A. Đorđević, Mihailović (od 59' Đ. Đorđević), Milošević

Jezava: Milošević, Stević, Radovanović (od 46' Tot), Mikarić, Mirković, Lutić, Filić, Velimirović, Đorđević, Nikolić, Gačić

Ovim trijumfmom ekipa Osipaonice je nastavila seriju pobeda, takođe se i revanširala jedinom protivniku koji je uspeo da ih savlada ove sezone.

U sledećem kolu ekipa Jezave dočekuje Vožd 2020, dok sastav Osipaonice gostuje Landolu.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading