UTAKMICA ZA FUDBALSKE SLADOKUSCE: Mladi Borac i Trstenik se nadigravali čitavih 90 minuta, veteran Vasić podsetio na najbolje dane!

Autor:

Sport

16.05.2023

22:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Napadački, otvoreno, na gol više, to je ono što treba fudbalu.

UTAKMICA ZA FUDBALSKE SLADOKUSCE: Mladi Borac i Trstenik se nadigravali čitavih 90 minuta, veteran Vasić podsetio na najbolje dane!

Foto: FK Mladi Borac Sedlare

Startna postava Mladog Borca

U okviru 25. kola Zone Zapad ekipa Mladog Borca iz Sedlara ugostila je sastav Trstenika PPT, prvi duel ova dva tima završen je pobedom tadašnjeg domaćina rezultatom 2:1.

Republika

Domaćin susreta je do ovog duela bio na šestoj poziciji sa 32 osvojena boda, dok je ekipa Trstenika sa 20 bodova više držala četvrto mesto u ligi.

Fudbalski navijači najviše vole mečeve u kojima su obe ekipe željne igre i nadigravanja, a upravo takav duel je viđen na stadionu Mladog Borca.

Tokom prvog poluvremena viđena je ravnopravna borba, sa nešto boljim prilikama od strane domaćeg sastava, ali su mreže ostale netaknute.

Taktički perfektna postavka od strane trenera oba tima dovela je do toga da se na desetominutni odmor ode bez golova. Jedina stavka upisana za prvih 45 minuta jeste žuti karton igraču Trstenika, Petru Aksentijeviću zbog bezobzirnog starta.

Republika

Foto: FK Trstenik PPT

Detalj sa meča

U uvodnim trenucima drugog dela viđena je gotovo identična slika kao i iz prvog dela, ali su onda gosti zaigrali dosta bolje i ubrzo su došli do vođstva.

Nenad Vasić je u 50. minutu doveo ekipu Trstenika u vođstvo.

Pokušavali su igrači Mladog Borca da se trgnu, da zaigraju nešto ofanzivnije i da dođu do izjednačenja, ali im to nije polazilo za nogom.

U 70. minutu na scenu opet stupa veteran Vasić, ovoga puta u ulozi asistenta, loptu je proturio do najboljeg strelca lige, Nikole Miljkovića kome nije bilo teško da je pošalje u mrežu golmana Milića, 2:0 za goste.

Do kraja meča viđen je još jedan gol, ali ovoga puta u mreži Trstenika.

Siguran realizator udarca "sa kreča" bio je Sladan Nikodijević i time je smanjio zaostatak svog tima na, ispostaviće se na kraju konačnih 2:1 za goste.

Mladi Borac (Sedlare) - Trstenik PPT 1:2 (0:0)

Mladi Borac: Milić, M. Jovanović (od 77' Marinković), Stašić (od 77' J. Jovanović), Todorović, Sa. Nikodijević, Sl. Nikodijević, Milić (od 79' Jeremić), Tošić, Nešić, Radojević, Đokić

Trstenik PPT: Tatić, Aksentijević, Batoćanin, Savić, Miljković, Vasić (od 85' N. Đorđević), Ružić, Đ. Đorđević, Krstić, Grujić, Đonić (od 46' Smiljković)

Iz redova Mladog Borca su posle meča poručili:

- Može se reći da su gosti zasluženo osvojili ceo plen, ali je aplauz publike našim momcima sigurno znak da su pružili odličnu partiju. Veoma dobroj ekipi Trstenika želimo puno sreće u nastavku prvenstva, a mi se okrećemo daljim obavezama u prvenstvu.

Već u sredu oba tima očekuju mečevi vanrednog kola, Mladi Borac gostuje ekipi Lugomir iz Rakitova, dok sastav Trstenika dočekuje Levač iz Rekovca.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading