MALI GEST VELIKOG KLUBA: Ekipa Keja je na pravi način dočekala šampiona lige, goste ovaj gest nije "smekšao"! (VIDEO)

Autor:

Sport

16.05.2023

19:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tim iz Zablaća nastavlja svoju seriju trijumfa.

MALI GEST VELIKOG KLUBA: Ekipa Keja je na pravi način dočekala šampiona lige, goste ovaj gest nije "smekšao"! (VIDEO)

Foto: FK Kej Čačak

U okviru 22. kola Zapadno-moravske zone ekipa Keja iz Čačka ugostila je sastav Omladinca iz Zablaća, prvi duel ova dva tima završen je minimalnom pobedom tadašnjeg domaćina. 

Republika

Sastav Keja je u ovaj duel ušao sa pretposlednjeg mesta na tabeli i 13 osvojenih bodova, dok je ekipa Omladinca prošle nedelje na pet kola pre kraja prvenstva osigurala titulu šampiona.

I pored toga što su gosti već i zvanično članovi Srpske lige Zapad, to ih nije opustilo, od prvog minuta su krenuli napadački sa željom da upišu novu pobedu.

Posle samo pet minuta igre Stefan Bojović je zatresao mrežu golmana Cvetića, 1:0 za tim iz Zablaća.

 

 

Samo dva minuta kasnije domaći su bili primorani da opet krenu sa centra, strelac drugog gola bio je Marko Ilić.

Do kraja prvog poluvremena Nemanja Filipović je postigao svoj prvi gol na meču za 3:0, dok je Ilić svojim drugim pogotkom postavio rezultat prvog dela igre na 4:0.

Tempo igre posle desetominutne pauze je malo opao, ali su gosti konstantnim napadima pravili probleme odbrambenoj liniji domaćina.

U 65. minutu je Ljubodrag Tomović, posle samo sedam minuta u igri povisio prednost Omladinca na 5:0.

Konačanih 6:0 postavio je Nemanja Filipović svojim drugim golom na meču.

Kej (Čačak) - Omladinac (Zablaće) 0:6 (0:4)

Kej: Cvetić, Savković, Šunderić (od 75' Simić), Terzić (od 46' Smiljanić), Krunić, Bogosavljević (od 46' Bogićević), Fajt (od 64' I. Malenović), M. Malenović, Kusić, Obrenović, Bjelanović

Omladinac: Krznarić, Arsić, N. Tomović, Protić (od 64' Majstorović), Đurakić (od 46' Lazović), Nedeljković, Ilić, Bojović (od 59' Lj. Tomović), Filipović, Petrović, Jelić

Iz redova Omladinca su posle meča poručili:

- Sam početak utakmice obeležio je izuzetno lep gest domaće ekipe, napravljen je špalir kroz koji su prošli igrači našeg tima i simboličnim poklonima čestitali su nam plasman u viši rang. Mali, ali izuzetno vredan i lep gest igrača i uprave fudbalskog kluba Kej koji treba da bude primer poštovanja i odnosa prema protivniku. O samom meču nema mnogo toga da se kaže, shvatili smo ozbiljno ovaj duel i nismo dopustili iznenađenje, do kraja prvenstva su ostala još četiri kola, idemo dalje. 

U sledećem kolu tim iz Zablaća opet gostuje, ovoga puta Spartaku 1976 iz Trnave, dok sastav Keja ide na noge Savincu 1933 iz Visibabe.

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading