REZERVISTI UNELI PROMENE NA TERENU: Mladi Mitrović je sa klupe "isporučio" dva gola za potpuni preokret na meču!

Autor:

Sport

16.05.2023

19:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Igrači su klupe su na ovom meču bili ključni za golove.

REZERVISTI UNELI PROMENE NA TERENU: Mladi Mitrović je sa klupe "isporučio" dva gola za potpuni preokret na meču!

Foto: FK Mladost Banatski Despotovac

U okviru 26. kola PFL Zrenjanin ekipa Mladosti iz Banatskog Despotovca ugostila je sastav Banata iz Čente, prvi duel ova dva tima završen je pobedom tadašnjeg gosta rezultatom 3:2.

Republika

Oba tima su u ovaj duel ušla sa 37 osvojenih bodova što je bilo dovoljno za deobu osme pozicije na tabeli.

Gostujući sastav je dosta bolje ušao u ovaj duel, imali su posed od samog starta i iz istog su uspevali kratkim pasovima i dobrim kretanjem da nekoliko puta napadnu gol koji je na ovom susretu čuvao Tomislav Marić. 

Tokom prvog dela igre konkrentija i bolja igra Banata dovela je do par odličnih situacija pred golmanom Marićem, ali je čuvar mreže domaćih odličnim intervencijama držao svoj tim u igri, dok je saveznik Mladosti u jednoj situaciji bila i stativa.

Prvi deo meča završen je bez golova, odmah na startu drugog izvršena je jedna izmena u redovima tima iz Čente, Leković je ušao na teren, dok je Uroš Tošković završio svoj nastup.

Upravo su gosti preko rezerviste Milivoja Lekovića stigli do vođstva u 60. minutu. Prodor po boku i povratna lopta do Lekovića kome nije bilo teško da je sprovede u mrežu, 1:0 za Banat.

Republika

Foto: FK Mladost Banatski Despotovac

 

Zaigrali su domaći posle primljenog gola i ubrzo su došli do izjednačenja. Miloš Gaborov je doneo izjednačenje sastavu iz Banatskog Despotovca, 1:1, igrao se 65. minut.

Odmah po vraćanju meča na početak, u domaćem taboru je izvršena prva izmena, Nikola Ćurašković je svoje mesto na terenu prepustio Milanu Mitroviću, i to se ubrzo ispostavio kao odličan potez trenera Saše Kaurina.

Mladi napadač Mladosti je u 75. minutu pogodio za prvu prednost domaćeg tima na utakmici, 3:1.

Razigrali su se domaći i tri minuta pred kraj regularnog dela meča stižu do novog gola. Miloš Topalović je poslao loptu u mrežu golmana Vasića za 3:1.

Rezervista Mitrović je odličnu partiju od kad je ušao u igru krunisao novim golom u poslednjim trenucima susreta za konačnih 4:1. 

Mladost (Banatski Despotovac) - Banat (Čenta) 4:1 (0:0)

Mladost: T. Marić, S. Marić, S. Topalović, Stefanov, Mijatović, M. Topalović, Gaborov, Kaurin, Zjajić, Ćurašković (od 65' Mitrović), Krstović

Banat: Vasić, Radojičić, Raketić, Vukomanović, Tošković (od 46' Leković), Kuštrimović, Stefanović (od 58' Kovač), Dobrić, Đorđević, Milinković, Žegarac

U sledećem kolu ekipa Mladosti igra opet pred svojim navijačima, ovoga puta protiv Radničkog 1911 (Jaša Tomić), dok sastav Banata dočekuje Vojvodinu iz Novog Miloševa.

BONUS VIDEO: 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading