VAŽNO SAOPŠTENJE: Navijači ovo moraju znati - evo gde će se odigrati, možda i ključni susret ovosezonskog takmičenja!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

02.05.2023

13:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odluka je doneta...

VAŽNO SAOPŠTENJE: Navijači ovo moraju znati - evo gde će se odigrati, možda i ključni susret ovosezonskog takmičenja!

Foto: FK Smederevo 1924

Fudbaleri Smedereva 1924 lideri su Srpske lige Zapad, ali su prethodnog vikenda u Čačku poraženi od ekipe Broca 1926 rezultatom 1:2 čime su popularne "zebre" prišle na samo bod zaostaka u odnosu na lidera.

 

Shodno navedenom, a uvidom u raspored do kraja šampionata, jasno je da predstojeći susret  kojem će Smederevci ugostiti ekipu FAP-a iz Priboja, može biti i presudan kada je u pitanju borba za plasman u Prvu ligu Srbije.

Međutim, "oklopnici" se pred navedeni derbi susret suočavaju sa velikim problemom. Naime, usled incidenta koji se dogodio tokom meča 23. kola zapadne grupe srpskoligaškog karavana između Smedereva 1924 i Mačve 1929 iz Bogatiča (3:3), odlukom Fudbalskog saveza regona zapadne Srbije, ekipa Smedereva 1924 kažnjena je zabranom igranja na svom stadionu u predstojećem duelu.

Tim povodom rukovodstvo "oklopnika" izdalo je važno saopštenje koje prenosimo u celosti:

- Utakmica 25. kola Srpske lige Zapad između Smedereva 1924 i FAP-a iz Priboja biće odigrana na stadionu "Bora Beka" u Kostolcu. Utakmica je zakazana za nedelju 7. maja sa početkom od 16.30 časova.

Foto: FK Smederevo 1924

Važna informacija za sve navijače

 

I pored činjenice da će derbi susret odigrati van svog stadiona, očekuje se da će meču u Kostolcu prisustvovati veliki broj Smederevaca, ali se i postavlja pitanje, da li će navedeno predstavljati dodatni problem "domaćinu" u susretu u kojem ekipa ima imperativ pobede.

Da podsetimo, do pre samo dve nedelje Smederevo 1924 ke imalo ubedljivu bodovnu prednost na tabeli, ali se ona nakon susreta protiv Mačve 1926 (3:3) i Borca 1926 (1:2) istopila čime je i plasman u viši rang takmičenja doveden u pitanje.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading