Derbi meč 24. kola Srpske lige - grupa Zapad, samo na Xtip Stream-u!

Autor:

Sport

28.04.2023

15:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Borac 1926 (Čačak) – Smederevo 1924 (subota, 29. april, 16:00)

Republika

Bliži se kraj prvenstva u Srpskoj ligi - grupa Zapad gde je Smederevo 1924 ubedljivo na prvom mestu sa četiri boda viška u odnosu na najbližeg pratioca Borac 1926 iz Čačka. Pre 23. kola, ta prednost je iznosila šest bodova što se činilo kao nedostižno, ali su Smederevci uzeli samo bod kod kuće i to protiv pretposlednje Mačve 1929 iz Bogatića pa donekle zakomplikovali situaciju.

Republika

Zašto kažemo zakomplikovali? Pa očekuje nas derbi lige, dve ekipa koje su od početka do sada na vrhu tabele i znalo se da će one odlučivati o plasmanu u Prvu ligu: Borac će u Čačku dočekati Smederevo. Matematika je jasna, Čačanima treba pobeda kako bi prišli na samo bod zaostatka, zatim nastavili sa dobrim igrama, a onda i čekali novi kiks lidera.

S druge strane, jasno je da bi pobeda Smedereva rešila sve nedoumice, mada bi i bod bio veliki plen s obzirom da je Čačak jedan od najtežih terena u ligi. Smederevci su jedina ekipa koja do sada nije osetila gorčinu poraza i zato se čini da je najzreliji kandidat za viši rang, ali sačekaćemo kraj derbija za nove ocene i procene.

 

 

U prvom delu sezone, u Smederevu je meč završen miroljubivo 0:0, a prošle sezone je Smederevo bilo bolje u oba meča, 4:1 kod kuće i 2:1 u gostima.

U subotu, 29. aprila od 16:00 časova, uživo, samo putem Xtip Stream-a na Youtube kanalu MerkurXtipa pratite susret Srpske lige – grupa Zapad, između Borca 1926 iz Čačka i Smedereva 1924.

Kako bi strastveni navijači mogli da začine doživljaj ovog meča, kvote su u ponudi na MerkurXtip sajtu, a uslov je da na tiketu, sa tim susretom, budu još minimalno tri događaja.

Uživajmo zajedno i slavimo sport uz MerkurXtip YouTube kanal.

MerkurXtip, uvek blizu!

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading