NOVO "FINALE" NA STADIONU LOTRIN GAJ: Ekipi Turekovca su pobede pred svojim navijačima imperativ!

Autor:

Sport

28.04.2023

14:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Domaći tim želi revanš za najubedljiviji poraz ove sezone iz prvog dela.

NOVO "FINALE" NA STADIONU LOTRIN GAJ: Ekipi Turekovca su pobede pred svojim navijačima imperativ!

Foto: FK Turekovac

U okviru 19. kola Gradske lige Leskovac ekipa Turekovca će na stadionu "Lotrin Gaj" ugostiti sastav Mladosti iz Donjeg Bunibroda, utakmica je zakazana za nedelju, 30. april od 11 časova.

Republika

Nedeljni domaćin se trenutno sa 35 osvojenih bodova nalazi na trećoj poziciji, odmah iza tri vodeća tima koji imaju po 41 osvojen bod pored svog imena. Na domaćem terenu ekipa Turekovca igra jako dobro, u aktuelnoj sezoni na devet mečeva imaju osam trijumfa i samo jedan poraz. Jedini sastav koji je sa ovog gostovanja odneo ceo plen je Morava (Gložane). 

Domaćin nedeljnog susreta u odličnom raspoloženju dočekuje duel sa ekipom koja se nalazi u donjem delu tabele, prošle nedelje na svom stadionu su savladali dotadašnjeg lidera, tim Atletika iz Donje Jajine rezultatom 3:1.

Iz redova domaćina su povodom predstojećeg duela poručili:

- Radi se o odličnoj i fer ekipi koja nas je u prvoj utakmici nadigrala posle preokreta. Posle promena na tabeli i službenih rezultata nalazima se na četvrtom mestu na tabeli, i gotovo sve utakmice do kraja sezone su za nas "finale". Pozivamo sve navijače da nam pruže podršku kao što to uvek i čine i da budu naš 12. igrač. 

Republika

Foto: FK Turekovac

Najavni poster za utakmicu

Nedeljni gost na stadionu "Lotrin Gaj", ekipa Mladosti se trenutno sa 23 osvojenih bodova nalazi na devetom mestu u ligi. Sastav iz Donjeg Bunibroda od starta prolećnog dela prvenstva ne pruža najbolje partije, na šest odigranih mečeva imaju učinak od tri poraza, dve podele bodova i jedan trijumf.

Kada je reč o mečevima van svog terena, igrači Mladosti su svoj bodovni saldo na devet takvih duela obogatili za osam bodova. Njihov trenutni učinak na gostovanjima je dve pobede, isto toliko podela bodova uz pet poraza.

Prvi duel ova dva tima završen je pobedom ekipe Mladosti posle preokreta rezutlatom 6:2.

Turekovac- Mladost (Donji Bunibrod)

Nedelja, 30. april od 11 časova

Stadion "Lotrin Gaj"

BONUS VIDEO:  


 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading