DERBI KOLA: Ekipa Vrnjci dočekuje Moravu iz Mrsaća, ukoliko domaći tim želi da se uključi u borbu za viši rang, tri boda su imperativ!

Autor:

Sport

27.04.2023

20:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliki ulog za oba tima ima ovaj duel.

DERBI KOLA: Ekipa Vrnjci dočekuje Moravu iz Mrsaća, ukoliko domaći tim želi da se uključi u borbu za viši rang, tri boda su imperativ!

Foto: FK Vrnjci

U okviru 23. kola Međuopštinske lige FSRO ekipa Vrnjci ugostiće sastav Morave (Mrsać), utakmica se igra u nedelju, 30. aprila od 20 časova. 

Republika

Sastav Vrnjci se trenutno sa učinkom od 14 pobeda, dve podele bodova i šest poraza nalazi na trećoj poziciji na tabeli, zaostatak za drugoplasiranom Moravom je šest bodova. Ekipa je od starta prolećnog dela prvenstva na sedam mečeva upisala pet trijumfa i dva neuspeha.

Na domaćem terenu igrači Vrnjca igraju jako dobro, na 11 utakmica imaju deset pobeda i samo jedan poraz. Jedini tim koji je sa ovog gostovanja odneo sva tri boda jeste Omladinac (Drakčići).

Republika

Foto: FK Vrnjci

Filip Čeperković, zamenik kapitena ekipe Vrnjci

Zamenik kapitena nedeljnog domaćina, Filip Čeperković je za naš portal povodom meča izjavio:

- Očekuje nas teška i neizvesna utakmica protiv jako kvalitetne ekipe, ali se nadamo da ćemo pokazati da zaslužujemo da uđemo u viši rang. Pozivamo sve naše navijače da dođu u što većem broju i da nas podrže u duelu koji odlučuje dosta toga za nastavak prvenstva. 

Tim Morave se sa šest bodova više u odnosu na nedeljnog rivala nalazi na drugom mestu na tabeli. Sastav iz Mrsaća se sa učinkom od 15 pobeda, pet podela bodova i dva poraza nalazi na samo bod zaostatka za liderom iz Čukojevaca.

Sastav iz Mrsaća se trenutno nalazi u seriji od 13 mečeva bez poraza, u tom periodu su upisali samo dve podele bodova. Igrači Morave trenutno imaju najbolju odbranu u ligi, njihov golman u dosadašnjem toku sezone kapitulirao samo 18 puta. 

Kada je reč o bodovima na gostovanjima tu je sastav Morave na prvom mestu, na 11 mečeva svoj bodovni saldo obogatili su sa 23 boda. 

Prvi duel ova dva tima završen je podelom bodova, rezutlat u Mrsaću je bio 1:1.

Vrnjci - Morava (Mrsać)

Nedelja, 30. april od 20 časova

Teren Vrnjci, Vrnjačka Banja

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading