LIDER ŽELI NASTAVAK SERIJE POBEDA: Gosti "jure" mesto koje vodi u viši rang, domaćin je odlučio da utakmica ima i humanitarni karakter!

Autor:

Sport

28.04.2023

13:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U subotu svi na "Milatovački Enfild"!

LIDER ŽELI NASTAVAK SERIJE POBEDA: Gosti "jure" mesto koje vodi u viši rang, domaćin je odlučio da utakmica ima i humanitarni karakter!

Foto: FK Hajduk Jovanovac

U okviru 17. kola Druge lige Kragujevca ekipa Hajduka iz Jovanovca ugostiće sastav Ćave iz Grošnice, utakmica je zakazana za subotu, 29. april od 16 časova i 30 minuta. 

Republika

Ekipa Hajduka je posle četiri godine u trećem rangu, prošle takmičarske godine izborila plasman u drugi, a sada je na dobrom putu da opet promeni ligu. Trenutno se sastav iz Jovanovca sa maksimalnim učinkom prvi na tabeli, 15 pobeda u isto toliko mečeva ima klub. Gol razlika je takođe impresivna, 68 puta su tresli mrežu protivnika, dok je njihov golman savladan samo u 11 situacija. 

Iz redova Hajduka su povodom predstojećeg meča izjavili:

- Na Milatovačkom Enfildu dočekujemo ekipu Ćave, u prvom duelu sa njima viđena je prava goleada, nadamo se da će tamo biti i ovoga puta. U prošlom kolu smo kao gosti imali odličnu podršku naših navijača koji su nas nosili do pobede. Pozivamo Vas da i ove subote budete uz svoj Hajduk i da kao i uvek budete naš 12. igrač. 

Republika

Foto: FK Hajduk Jovanovac

Najavni poster

Nekadašnji član Prve lige Kragujevca, ekipa Ćave se sada nalazi u dobroj poziciji da se posle pet sezona u trenutnom rangu vrati u viši. Sastav iz Grošnice se sa 26 osvojenih bodova nalazi na trećoj poziciji, sa sedam bodova zaostatka za drugoplasiranim timom. 

Ekipa Ćave je upravo pre dve nedelje savladala drugoplasiranu Mladost iz Pajazitova i tako je dodatno uvećala svoje šanse da se nađe na drugoj poziciji koja takođe garantuje plasman u viši rang.

Utakmica će imati i humanitarni karakter 

Upravni odbor Hajduka je u dogovoru sa igračima doneo odluku da se sav prihod od prodaje ulaznica predstojećeg meča prosledi za lečenje trenera fudbalskog kluba Maršića, Danijela Spasića. Pored toga biće postavljene i kutije za dobrovoljni prilog. 

Prvi duel ova dva tima završen je pobedom tadašnjeg gosta, ekipe Hajduka rezultatom 6:3.

Hajduk (Jovanovac) - Ćava (Grošnica)

Subota, 29. april od 16.30

Stadion "Milatovački Enfild"

BONUS VIDEO: 

 


 

 


 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading