ZA IZNENAĐENJE PROTIV SRPSKOLIGAŠA JE POTREBNO I MALO SREĆE: Igrači BSK-a je nisu imali u duelu sa Smederevom!

Autor:

Sport

27.04.2023

14:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Do 65. minuta meč je mogao da ode na obe strane..

ZA IZNENAĐENJE PROTIV SRPSKOLIGAŠA JE POTREBNO I MALO SREĆE: Igrači BSK-a je nisu imali u duelu sa Smederevom!

Foto: FK BSK Borač

U okviru 1/4 finala kupa Fudbalskog saveza Regiona Zapadne Srbije ekipa BSK Borač ugostila je sastav Smedereva 1924.

Republika

Sastav BSK-a se trenutno nalazi na 12. poziciji u Šumadijskoj okružnoj ligi, dok je ekipa Smedereva 1924 prva u Srpskoj ligi Zapad i jedna je od glavnih kandidata za plasman u viši rang. 

Srpskoligaš je od samog starta preuzeo terensku inicijativu, stvarao je prilike na polovini BSK-a, ali lopta je "izbegavala" mrežu.

Tokom prvih 45 minuta golova nije bilo, jedina stavka upisana u sudijskoj beležnici jeste žuti karton Nikoli Gariću, igraču domaćeg tima zbog bezobzirnog starta.

Situacija na terenu i u nastavku meča se nije promenila, rezultat je glasio 0:0 sve do 65. minuta. Tokom vremena u kojem nismo videli gol, domaći igrači su imali tri dobre prilike koje nisu realizovali, gosti su ih imali dosta više, ali lopta nije zatresla mrežu.

Republika

Foto: FK BSK Borač

BSK je klub na visokom nivou

U 65. minutu dosuđen je kazneni udarac u korist gostujućeg tima. Lopta je pogodila u ruku štopera domaćih, siguran realizator najtrožije kazne bio je Miloš Janković, 1:0 za Smederevo.

Samo dva minuta kasnije nakon centaršuta lopta "pogađa" Nikolu Filipovića, igrača Smedereva i završava u golu domaćih, 2:0. 

Do kraja meča gosti su mirno odrađivali posao i utakmica je završena rezultatom koji je postavljen u 67. minutu.

BSK (Borač) - Smederevo 1924 0:2 (0:0)

BSK: Mitrović, Pačariz, Mišković (od 79' Erić), Popović, D. Garić, Vasović, Đorđević (od 54' Đoković), Simović (od 86' Mijailović), Mihailović, N. Garić, Prodanović (od 86' Mišković)

Smederevo: Antić, Despenić, Marković, Savković (od 67' Filipović), Panić, Timotijević, Jovanović (od 82' Simić), Filipović, Smiljanić (od 46' Ilić), Šare, Janković

Iz redova BSK-a su posle meča izjavili:

- Ekipi Smedereva želimo sve najbolje u daljem toku takmičenja i čestitamo im na pobedi. Zahvaljujemo se i na pohvalama koje su uputili iz stručnog štaba gostiju na povodom našeg terena, koji je po njihovim rečima na nivou Srpske lige. Pred oko 300 gledalaca viđen je odličan meč, ugostili smo tim iz samog vrha trećeg ranga takmičenja i to je za nas velika čast. 

Ekipa Smedereva će se u polufinalu kupa sastati sa timom Hajduk Stanka, dok će se drugi finalista tražiti u duelu između sastava Jošanice i Takova.

BONUS VIDEO: 


 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading