HRTKOVČANI NAPRAVILI VELIKI KORAK KA VIŠEM RANGU: Pjevac asistirao, pogađao, "požuteo" i na kraju i "pocrveneo"! (VIDEO)

Autor:

Sport

24.04.2023

20:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lider na tabeli je dodatno uvećao svoju prednost tri kola pre kraja prvenstva.

HRTKOVČANI NAPRAVILI VELIKI KORAK KA VIŠEM RANGU: Pjevac asistirao, pogađao, "požuteo" i na kraju i "pocrveneo"! (VIDEO)

Foto: FK Hrtkovci

U okviru 10. kola Opštinske lige Ruma-Irig ekipa Hrtkovci ugostila je tim Donjih Petrovaca, prvi duel ova dva sastava završen je pobedom tadašnjeg domaćina rezultatom 3:1.

Republika

Sastav Hrtkovca je u ovaj meč ušao sa prvog mesta na tabeli sa 21 osvojenim bodom, dok je ekipa Donjih Petrovaca sa dva boda manje bila na drugoj poziciji u ligi.

Derbi kola, a nekim delom i prvenstva krenuo je dosta žestoko, već u petom minutu igrači iz oba tabora su ušli u raspravu što je rezultiralo ranim žutim kartonom na obe strane.

Imali su gosti šut sa nekih 25 metara u uvodnim minutima, ali je je on završio iznad gola domaćina.

Konkretniji na polovini protivnika bili su domaći igrači i u 16. minutu su došli do prednosti. Marko Antonić je stigao do lopte u petercu gostujućeg tima i uspeo je da je sprovede u mrežu, 1:0 za lidera na tabeli.

Do kraja poluvremena još jednom je lopta završila iza leđa golmana Tomića, Danijel Rajda je iskoristio asistenciju Pjevca, 2:0.

Pripretili su gosti opet iz daljine, ali je mreža golmana Krpana ostala netaknuta.

U drugom poluvremenu domaći tim je zaigrao dosta bolje, lopta ih je "slušala" i dosta vremena je bila u njihovom posedu.

Danijel Rajda je svoj solo prodor sa desne strane završio golom u mreži protivnika, njegov drugi pogodak na meču, treći za Hrtkovce, 3:0.

Ubrzo je došlo do nove promene rezultata, Pjevac je upisao svoju drugu asistenciju na meču, odlično je ostavio povratnu loptu štoperu domaćih, Draganu Maksimoviću koji je šalje u mrežu, 4:0.

Konačan rezultat meča postavlja dvostruki asistent na istom, Marko Pjevac u 70. minutu.

Do kraja utakmice golova nije bilo, ali je zato dosta posla imao Ognjen Mitrović, glavni sudija na meču. U 74. minutu je drugim žutim kartonom ranije u svlačionice poslao Marka Pjevaca iz redova domaćina i Sašu Miroslava iz gostujućeg tabora.

Pet mintua pred kraj meča Nikola Oparušić je morao ranije na tuširanje zbog drugog žutog kartona, pa su gosti završili utakmicu sa devet igrača u polju.

Hrtkovci - Donji Petrovci 5:0 (2:0)

Hrtkovci: Krpan, Međed, Kukić, Manojlović, Pjevac, Obrovac (od 79' Perić), Rudić (od 79' Sabo), Rajda (od 62' Du. Savić), Maksimović (od 79' Todorović), Joldžić, Antonić (od 75' De. Savić)

Donji Petrovci: Tomić, Momčilović (od 66' Jovanović), Diklić, N. Oparušić, Sladoja, Dinić, P. Devrnja, R. Devrnja (od 66' Bomeštar), Saša, V. Oparušić, Putica

 

Ovom pobedom lider na tabeli se revaniširao jedinoj ekipi koja je uspela da im nanese poraz u dosadašnjem toku prvenstva. Sastav Hrtkovci je sada prvi na tabeli sa pet bodova prednostu o odnosu na tim Donjih Petrovaca. 

U sledećem kolu u Donje Petrovce gostuje Fruškogorac (Mali Radinci), dok lider na tabeli ide na noge Jedinstvu (Kraljevci).

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading