PITANJE ŠAMPIONA IPAK NIJE REŠENO: Bez pobednika u duelu dve vodeće ekipe!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

22.04.2023

19:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Susret koji se sa velikim nestrpljenjem iščekivao, okončan je bez pobednika.

PITANJE ŠAMPIONA IPAK NIJE REŠENO: Bez pobednika u duelu dve vodeće ekipe!

Foto: FK Železničar Pančevo

Na stadionu u Vojvođanskoj ulici odigran je veliki derbi Prve lige Srbije u kojem su se poslednji put u aktuelnoj sezoni sastale dve vodeće ekipe novobeogradskog IMT-a i pančevačkog Železničara.

 

Prvi susret dve ekipe koji je odigran na stadionu kraj bežanijeske crkve okončan je bez pobednika rezultatom 0:0, da bi u Pančevu pre deset dana Železničar ubedljivo slavio sa 2:0

Puleni trenera Nebojše Jandrića u duel su ušli rešeni da već nakon ovog susreta gotovo reše pitanje plasmana u srpsku fudbalsku elitu i u takvojkonstalaciji snaga na terenu, u 10. minutu stižu do prednosti, a mrežu golmana Mladena Živkovića zatresao je Vladimir Radočaj.

Konačan rezultat susreta postignut je po isteku pola sata igre, a bog Pančevcima doneo je svojim prvim ovosezonskim pogotkom Luka Janković.

Foto: FK Železničar Pančevo

Remi u Vojvođanskoj ulici

 

- Prva liga Srbije - plej-of, 1. kolo:

IMT (Novi Beograd) - Železničar (Pančevo) 1:1 (1:1)

Stadion: FK Bežanija

Sudija: Pavle Ilić

Strelci: V. Radočaj u 10. minutu za IMT; L. Janković u 32. minutu za Železničar

Žuti kartoni: Vukić (IMT); Hajdin, Kordić, Milikić, Tomanović, Đorđević (Železničar)

IMT (Novi Beograd): Kojić, Ćirković, Delević, Glišić, Kijevčanin (L. Luković), Kodžić (Stamenić), M. Luković, Radočaj, Savić, Stefanović (Čarls), Vukić. Trener: Nebojša Jandrić

Železničar (Pančevo): Živković, Balaž, Hajdin, Janković (Brkić), Jovanović, Konatar, Kordić (Šušnjar), Lainović (Petrović), Milikić, Tomanović, Đorđević. Trener: Vladimir Gaćinović

Nakon uvodnog susreta plej-of faze takmičenja ekipa IMT-a na liderskoj poziciji ima 62 osvojena boda, dok se "pančevačka dizekla" nalazi stepenicu niže sa četiri boda manje, ali se čini da će teško bilo ko od konkurenata u narednih šest prvenstvenih rundi uspeti da ugrozi siguran put dva tima u Super ligu Srbije.

Kada je reč o narednoj takmičarskoj rundi, IMT u sredu 26. aprila putuje u Sremsku Mitrovicu gde će se sastati sa ekipom Radničkog, dok će Železničar na stadionu Sportskog centra "Mladost" u Pančevu dočekati ekipu RFK Grafičara.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading