Derbi meč 23. kola Srpske lige - grupa Vojvodina, samo na Xtip Stream-u!

Autor:

Sport

22.04.2023

00:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tekstilac (Odžaci) - Borac (Šajkaš) (subota, 22. april, 16:30)

Republika

Prema svemu prikazanom do sada, Tekstilac iz Odžaka je najzreliji kandidat da ode u viši rang iz Srpske lige - grupa Vojvodina. Odžačani su vodeći sa pet bodova više od Borca iz Šajkaša, uz meč manje, i čak 14 bodova više od Tise iz Adorjana.

Republika

Sjajne igre i niz pobeda pogurali su Tekstilac ka prednosti koja se teško ispušta u zavrpnoj fazi prvenstva, a u subotu imaće Odžačani „meč loptu“. Dočekuje Tekstilac drugoplasiranog, Borca iz Šajkaša i pobeda bi jasno stavila do znanja svima ko će u viši rang.

S druge strane, tim iz Šajkaša je takođe u sjajnoj formi i u velikom nizu pobeda pa se očekuje pravi derbi gde bi jedan pogodak mogao sve da odluči, ali prednost je ipak na timu iz Odžaka, pre svega zbog domaćeg terena. I u slučaju pobede gostiju, do kraja bi im trebalo još nekoliko čuda da se eventualno domognu prvog mesta.

 

 

U prvom delu sezone u Šajkašu derbi je okončan bez pobednika (1:1), a prošle sezone su oba tima pobeđivala velikog rivala na domaćem terenu.

U subotu, 22. aprila od 16:30 časova, uživo, samo putem Xtip Stream-a na Youtube kanalu MerkurXtipa pratite derbi susret Srpske lige – grupa Vojvodina, između Tekstilca iz Odžaka i Borca iz Šajkaša.

Kako bi strastveni navijači mogli da začine doživljaj ovog meča, kvote su u ponudi na MerkurXtip sajtu, a uslov je da na tiketu, sa tim susretom, budu još minimalno tri događaja.

Uživajmo zajedno i slavimo sport uz MerkurXtip YouTube kanal.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading