LUKAVAC SE PITA NA SVOM TERENU: Sloga dolazi na gostovanje posle tri vezana trijumfa!

Autor:

Sport

21.04.2023

16:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U prvom duelu nije bilo golova, ali je viđen jako sadržajan meč.

LUKAVAC SE PITA NA SVOM TERENU: Sloga dolazi na gostovanje posle tri vezana trijumfa!

Foto: FK Lukavac

U okviru 12. kola Gradske lige Valjeva ekipa Lukavca ugostiće sastav Sloge iz Gorića, utakmica je zakazana za nedelju, 23. april od 16 časova.

Republika

Prošlogodišnji član višeg ranga, ekipa Lukavca se trenutno sa učinkom od pet pobeda, dve podele bodova i isto toliko poraza nalazi na deobi treće pozicije, uz meč manje u odnosu na prva četiri tima na tabeli. Zaostatak za liderom je trenutno šest bodova.

Igrači Lukavca na domaćem terenu igraju jako dobro i jedini su tim u ligi koji je i dalje na maksimalnom učinku pred svojim navijačima, četiri meča i isto toliko trijumfa uz gol razliku 23:7.

Iz Lukavca su povodom predstojećeg meča poručili:

- Predstojećeg vikenda očekuje nas duel sa komšijama iz Gorića. U prvom našem duelu mreže su mirovale, ali nema sumnje da nas očekuje dosta uzbudljiva utakmica, za nas je pobeda jedina opcija. S obzirom na sve dosadašnje partije na našem terenu, nadamo se da će tri boda ostati kući. 

Nedeljni protivnik Lukavcu, sastav Sloge ima gotovo identičan skor ove sezone kao i predstojeći rival, uz jedan poraz više. Po statistici, ekipa iz Gorića je više bodova ove sezone zabeležila na gostovanjima, nego pred svojim navijačima. 

Trenutno se Sloga nalazi u seriji od tri trijumfa, od kojih su dva zabeležena na gostovanjima, pa u nedeljni duel ulaze sa posebnom dozom optimizma.

Prvi duel ova dva tima završen je podelom bodova, rezultat je glasio 0:0.

Lukavac - Sloga (Gorić)

Nedelja, 23. april od 16 časova

Stadion Lukavca

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading