LIDER U NEDELJU STIŽE NA STADION LOTRIN GAJ: Domaći tim ne planira da izađe sa "belom zastavom" na teren!

Autor:

Sport

21.04.2023

14:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pokušaće domaćin, uz podršku navijača pored terena da dođe do pozitivnog rezultata.

LIDER U NEDELJU STIŽE NA STADION LOTRIN GAJ: Domaći tim ne planira da izađe sa "belom zastavom" na teren!

Foto: FK Turekovac

U okviru 18. kola Gradske lige Leskovac ekipa Turekovca će na stadionu Lotrin Gaj ugostiti sastav Atletika iz Donje Jajine, utakmica je zakazana za nedelju, 23. april od 11 časova.

Republika

Domaćin nedeljnog duela, prošlogodišnji član višeg ranga, sastav Turekovca se trenutno sa učinkom od deset pobeda, pet poraza i dva nerešena ishoda nalazi na deobi treće pozicije na tabeli. Cilj za ovu sezonu jeste plasman na prva dva mesta koja vode u Jablaničku okružnu ligu, trenutno je ekipa sa Lotrinog Gaja udaljena od te zone šest bodova. 

Pred kraj prvog i tokom početka drugog dela prvenstva igrači Turekovca su bili u seriji od osam mečeva bez poraza, tokom tog perioda upisana je samo jedna podela bodova. U prošlom kolu na gostovanju drugoplasiranoj Moravi iz Gložana zabeležen je prekid tog niza, domaćin je slavio rezultatom 3:0. 

Iz domaćeg tabora su povodom nedeljnog meča poručili:

- Očekuje nas duel sa prvoplasiranim i po mnogima najboljim timom u ligi. Dobro se poznajemo sa sastavom Ateltika, ove sezone smo odigrali četiri meča, od toga tri prijateljska. U okršajima sa njima ove godine imamo učinak od dva poraza i isto toliko podela bodova, dok i dalje tragamo za prvim trijumfmom nad ekipom iz Donje Jajine. Pozivamo navijače da dođu da nas podrže, da se dobro zabavimo i odigramo dobar i korektan meč, neka bolji pobedi. 

Na stadionu Lotrin Gaj će u nedelju gostovati tim koji se trenutno sa učinkom od 13 pobeda, dve podele bodova i isto toliko poraza nalazi na liderskoj poziciji na tabeli. Drugoplasirana Morava ima tri boda manje u odnosu na sastav Atletika koji je na prvom mestu.

Tim iz Donje Jajine je upravo protiv nedeljnog rivala započeo seriju bez poraza koja se trenutno nalazi na broju od 13 mečeva, u tom periodu su zabeležene samo dve podele bodova. Na domaćem terenu ekipa Atletika ima maksimalan učinak, dok su svi "kiksevi" zabeležni na gostovanjima i to može biti prilika za nedeljnog domaćina, sastav Turekovca.

Prvi duel ova dva tima završen je pobedom Atletika rezutlatom 2:1.

Turekovac - Atletiko (Donja Jajina)

Nedelja, 23. april od 11 časova

Stadion Lotrin Gaj

BONUS VIDEO: 


 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading