PROSTORA ZA KIKS VIŠE NEMA: Sastav Hajduk Stanka gostuje Rudaru koji igra odlično na domaćem terenu!

Autor:

Sport

21.04.2023

14:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako sezona odmiče kraju tako se i zahuhtava.

PROSTORA ZA KIKS VIŠE NEMA: Sastav Hajduk Stanka gostuje Rudaru koji igra odlično na domaćem terenu!

Foto: FK Hajduk Stanko Crna Bara

Nikola Petrić, igrač Hajduk Stanka

U okviru 22. kola Mačvanske okružne lige ekipa Rudara iz Brasine ugostiće sastav Hajduk Stanka iz Crne Bare, utakmica je zakazana za subotu, 22. april od 16 časova i 30 minuta. 

Republika

Domaćin subotnjeg duela, sastav Rudara se trenutno sa učinkom od šest pobeda, tri podele bodova i 12 poraza nalazi na 14. poziciji na tabeli, prvi tim iznad zone ispadanja je na 24 bodova. 

Ekipa iz Brasine je gotovo ceo svoj bodovni saldo ove sezone osvojila na svom terenu, 17 bodova su upisali kod kuće, dok su samo četiri "doneli" sa gostovanja. U meč sa ekipom Hajduk Stanka, Rudar ulazi posle pobede na gostovanju Drini (Badovinci). U šest prolećnih mečeva nalaze se na skoru 1-1-3.

U subotu će u Brasini gostovati sastav jesenjeg prvaka, ekipa Hajduk Stanka je tokom celog prvog dela sezone igrala odlično, ali je pred odlazak na zimsku pauzu sa dva poraza "istopila" svoju prednostu u odnosu na prvog pratioca.

Tokom prolećnog dela prvenstva zabeležili su četiri trijumfa, jednu podelu bodova, uz poraz od konkurenta za prvo mesto, sastava Drine, i upravo je sada ekipa iz Ljubovije na prvoj poziciji na tabeli, sa dva boda prednostu u odnosu na tim iz Crne Bare.

Standardni prvotimac Hajduk Stanka, Nikola Petrić je povodom predstojećeg meča poručio:

- Očekuje nas jedna veoma teška utakmica, gostujemo sastavu Rudara koji ima kvalitetan igrački kadar, Pokušaćemo da ponovimo igru iz prethodnog kola kada smo savladali Jedinstvo iz Štitara. Neće biti lako, ali mi znamo svoj cilj i borićemo se do kraja, nama samo pobeda dolazi u obzir. Takođe, pozivam našu publiku da nas podrži, zajedno smo jači. 

Prvi duel ova dva tima igran na crnobraskom "Stamford Bridžu" završen je pobedom Hajduk Stanka rezultatom 3:0.

Rudar (Brasina) - Hajduk Stanko (Crna Bara)

Subota, 22. april od 16 časova

Teren Rudara u Brasini

BONUS VIDEO: 



 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading