IZ RAKINCA PORUČUJU: "Zajednički cilj u kombinaciji sa pozitivnim stavom predstavlja nezaustavljivu silu"!

Autor:

Sport

21.04.2023

13:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Omladinac je spreman da krene u borbu za viši rang!

IZ RAKINCA PORUČUJU: "Zajednički cilj u kombinaciji sa pozitivnim stavom predstavlja nezaustavljivu silu"!

Foto: FK Omladinac Rakinac

U okviru devetog kola Opštinske lige Velika Plana ekipa Bresje Superior ugostiće sastav Omladinca iz Rakinca, utakmica je zakazana za nedelju, 23. april od 16 časova.

Republika

Domaćin nedeljnog meča, tim Bresje Superior se trenutno sa osam osvojenih bodova nalazi na deobi četvrte pozicije u ligi, zaostatak za prvoplasiranom Slogom je deset bodova. Na prolećnoj premijeri, prošlog vikenda, ekipa je gostovala upravo lideru na tabeli i tom prilikom je poražena minimalnim rezultatom. 

Sastav Bresja je ravnomerno rasporedio svoj bodovni saldo pred domaćom publikom i na gostovanjima (4:4), reč je o ekipi koja daje, ali i prima dosta golova (14:13). Jedini poraz lider na tabeli je upisao upravo na ovom gostovanju, pa će tim Omladinca biti pred velikim ispitom.

Sastav iz Rakinca je zimsku pauzu proveo na drugoj poziciji na tabeli sa 13 osvojenih bodova, u prvom kolu je ekipa bila slobodna, pa je sada zaostatak za liderom pet bodova (tokom zimske pauze je bio dva). Tim Omladinca je odlično krenuo ove sezone, ali je pred kraj jesenjeg dela prvenstva upisao poraz i podelu bodova.

Tokom zimskih priprema odrađen je veliki broj prijateljskih utakmica, igrači ulaze dosta spremniji u nastavak prvenstva i očekuju se dobri rezultati.

Iz redova Omladinca su povodom njihove prolećne premijere za naš portal poručili:

- Cilj da se plasiramo u podunavsku okružnu ligu na kraju ovog prvenstva nam je svetionik koji nam pomaže da u svakoj situaciji jasno prepoznamo kuda idemo, i koje korake možemo da preduzmemo.Težimo da ostvarimo naše ciljeve, a već za vikend na tom putu ciljamo pobedu u Bresju. Pozivamo sve ljubitelje fudbala da u što većem broju dođu na stadion u Bresje i pruže podršku našim igračima. Hvala svima i vidimo se u nedelju. 

Prvi duel ova dva tima igran u Rakincu završen je pobedom Omladinca rezutlatom 2:1.

Bresje Superior - Omladinac (Rakinac)

Nedelja, 23. april od 16 časova

Teren u Bresju

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading