DERBI U MRAMORCU: Duel dva tima koji se bore za viši rang, Bukovac dočekuje Bačinac!

Autor:

Sport

14.04.2023

18:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Forma igrača je na visokom nivou, očekuje nas spektakl!

DERBI U MRAMORCU: Duel dva tima koji se bore za viši rang, Bukovac dočekuje Bačinac!

Foto: FK Bukovac Mramorac

U okviru 12. kola Jaseničke opštinske lige ekipa Bukovca iz Mramorca ugostiće sastav Bačinca, utakmica je zakazana za nedelju, 16. april sa početkom od 16 časova.

Republika

Domaćin duela, ekipa Bukovca se trenutno sa učinkom od osam pobeda, dva poraza i jedne podele bodova nalazi na deobi druge pozicije na tabeli. Sastav iz Mramorca je u uvodna dva kola prolećnog dela prvenstva upisao dva trijumfa.

Na prolećnoj premijeri pred svojim navijačima savladali su Udarnik sa 4:1, dok su u prošlom kolu na gostovanju bili bolji od Proletera iz Male Plane, rezultat je glasio 3:2. Na domaćem terenu Bukovac ima učinak od tri pobede uz po jednu podelu bodova i neuspeh.

Iz redova domaćeg tima su povodom predstojećeg duela izjavili:

- Očekuje nas praznik fudbala u Mramorcu u nedelju. Derbi kola između dva tima koji se bore za ulazak u viši rang takmičenja, iz toga razloga nam je potrebna velika podrška navijača. Pozivamo sve da dođu na stadion kako bi vodili naše momke do nove pobede. 

U Mramorcu će u nedelju gostovati sastav Bačinca koji sa istim brojem bodova kao i predstojeći rival, drži drugo mesto na tabeli. Prošlogodišnji član Podunavske okružne lige je takođe od starta prolećnog dela prvenstva na maksimalnom učinku. 

Van svog terena tim iz Bačinca je odigrao pet susreta za sada ove sezone, u tom periodu se nalaze na učinku od tri trijumfa, jednog poraza i jedne podele bodova.

Prvi duel ova dva tima igran u Bačincu završen je slavljem Bukovca minimalnim rezultatom.

Bukovac (Mramorac) - Bačinac

Nedelja, 16. april od 16 časova

Teren u Mramorcu

BONUS VIDEO: 



 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading