MerkurXtip „SA TERENA“: Kao novi ligaš, prevashodni cilj je opstanak i stabilizacija u ovom rangu!

Autor:

Sport

12.04.2023

14:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Naš Marko Grbić neprestano šparta Srbijom i prikazuje pravo lice „malih“ klubova koji mogu da ponesu ime i veliki zbog predanog rada i borbe sa problemima koje nosi svakodnevno funkcionisanje.

Republika

U sklopu promocije „pravog“ fudbala, MerkurXtip vam donosi emisiju kratkog formata pod nazivom „Sa terena“, koja će, putujući po Srbiji, predstavljati klubove iz nižih liga. 

Republika

Iz epizode u epizodu imamo priliku da se upoznamo sa nosiocima esencije fudbalske igre u našoj zemlji, a 27. epizoda donesi priču o Fudbalskom klubu Radnički iz Ratkova, klubu koji se ove sezone takmiči u Vojvođanskoj ligi - grupa Sever. Kao novi ligaš, prevashodni cilj je opstanak i stabilizacija u ovom rangu, a veoma je blizu da ispuni cilj jer je bliži sredini tabele nego opasnoj zoni ispadanja.

 

 

O još jednom lepom lokalnom projektu pričali su sa sekretarom kluba Šandorom Berešom koji nas je uputio u situaciju u klubu od njegovog osnivanja 1918. godine pa do danas, o mlađim kategorijama, ali i planovima za budućnost.

Infrastruktura kluba, odnosno Sportskog društva, je sasvim pristojna za rang u kom se takmiči Radnički, a čućete i odakle finansije za svakodnevno funkcionisanje, ali i ko je najveći rival iz okoline s kim su mečevi uvek puni naboja i rivaliteta.

Do neke nove priče, budite sa MerkurXtip-om NA TERENU i upoznajte pravi srpski fudbal!

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading