SVAKO SELO IMA SVOJ TIM, NAŠ SE ZOVE RADNIČKI: Fudbaleri iz Ratkova imaju sjajnu podršku - na prve taktove pesme ceo stadion ustaje na noge! (VIDEO)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

17.03.2023

15:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ratkovo se ponosi svojim fudbalskim kolektivom.

SVAKO SELO IMA SVOJ TIM, NAŠ SE ZOVE RADNIČKI: Fudbaleri iz Ratkova imaju sjajnu podršku - na prve taktove pesme ceo stadion ustaje na noge! (VIDEO)

Foto: FK Radnički 1918 Ratkovo

Fudbaslki klub Radnički 1918 iz Ratkova takmiči se u okviru Vojvođasnke lige Sever i trenutno zauzimaju devetu poziciju na tabeli sa 22 osvojena boda.

 

Tokom prva dva prolećna kola Radnički 1918 je ostvario polovičan učinak. ekipa je u premijernom susretu na gostovanju u Bačkoj Palanci savladala Krila Krajine rezultatom 2:0, da bi prethodnog vikenda na svom terenu poraženi od nekadašnjeg člana srpske fudbalske elite, ekipe apatinske OFK Mladosti APA rezultatom 2:3.

I pored navedenog neuspeha, slobodno se može reći da ovaj klub ima jedne od najvatrenijih pristalica u Srbiji koji su napisali pesmu i snimili spot za svoj klub, a na čije prve taktove publika ustaje i zdušno bodri svoj ljubimce ka željenim ostvarenjima.

 

 

Predstojećeg vikenda ekipa it Ratkova gostuje Bačkom Petrovcu gde će se sastati sa trenutno četvrtoplasiranom ekipom Mladosti, a pravi fudbaslki spektakl sprema se za 25. mart kada će u Ratkovu biti odigran veliki derbi protiv subotičke Bačke 1901.

Istovremeno se moa naglasiti da ekipa iz Ratkova prati sve najmodernije trendove. Krajem prošle godine klub je svoje sipmatizere obradovao i vajber stikerima. Potpuno je jasno da Ratkovo ima ono što i mnogi superligaši ne poseduju.

Foto: FK Radnički 1918 Ratkovo

Ratkovčani u Bački Petrovac odlaze po bodove

 

- Parovi 18. kola Vojvođanske lige Sever:

Sloga (Čonoplja) - Senta (Senta)

OFK Vrbas (Vrbas) - Obilić (Zmajevo)

Bratstvo 2019 (Prigrevica) - Mladost (Turija)

Bajša (Bajša) - Hercegovac (Gajdobra)

Vojodina (Bačko Gradište) - Radnički 1905 (Bajmok)

Bačka 1901 (Subotica) - Preporod (Novi Žednik)

Mladost (Bački Petrovac) - Radnički 1918 (Ratkovo)

OFK Mladost APA (Apatin) - Krila Krajine (Bačka Palanka)

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading