EKIPA JEDINSTVA NA DOMAĆEM TERENU NE ZNA ZA PORAZ: Može li sastav Ratkovca do prva tri boda na gostovanju?!

Autor:

Sport

23.03.2023

16:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gosti na ovaj susret idu u jako lošoj formi, dok domaćin u totalno suprotnom raspoloženju dočekuje ovaj meč.

EKIPA JEDINSTVA NA DOMAĆEM TERENU NE ZNA ZA PORAZ: Može li sastav Ratkovca do prva tri boda na gostovanju?!

Foto: FK Ratkovac

Gosti ne idu sa belom zastavom na meč

U okviru 17. kola Međuopštinske lige Kolubara (grupa Istok) jedan od nedeljnih duela biće igran između ekipe Jedinstva (Milorci) i sastava Ratkovca. Prvi susret ova dva tima igran u Ratkovcu završen je pobedom domaćina rezultatom 2:0.

Republika

Ekipa Jedinstva je prvi deo polusezone odigrala po principu toplo-hladno, ali je do odlaska na zimsku pauzu napravila seriju od šest mečeva bez poraza i u tom periodu je četiri puta osvojila sva tri boda. Sastav iz Milorca je trenutno sa 26 bodova na deobi petog mesta na tabeli.

Na domaćem terenu igrači Jedinstva ne znaju za poraz ove sezone, na osam mečeva pred svojim navijačima imaju četiri pobede i isto toliko nerešena ishoda. Na prolećnoj premijeri je na gostovanju savladana ekipa Poleta iz Takova rezultatom 2:1.

Nedeljni rival ekipi Jedinstva biće sastav Ratkovca koji trenutno sa 11 bodova deli 13 poziciju sa Pambukovicom. Odlično su startovali igrači Ratkovca ovu sezonu sa šest bodova u uvodna dva kola, ali je do odlaska na zimsku pauzu bodovni saldo ojačan sa još samo pet. 

Na startu prolećnog dela Ratkovac je gostovao ekipi Šarbane i tom prilikom je poražen rezultatom 3:0. 

Iz redova Ratkova su povodom predstojećeg meča poručili:

- U nedelju nas čeka novo teško gostovanje jako tvrdoj i organizovanom sastavu iz Milorca. Ekipa koja nema istaknute pojedince, ali koja igra jako dobro timski i na domaćem terenu su favoriti protiv bilo kog drugog tima što su i dokazali svojim rezultatima u prvom delu prvenstva. Naši momci žele da konačno prekinu negativan niz i osvoje prve bodove u prolećnom delu. Navijači pozivamo vas da dođete i podržite naše momke.

Jedinstvo (Milorci) - Ratkovac

Nedelja, 26. mart od 14.30

Teren Jedinstva 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading