PRAZNIK FUDBALA U STUBLENICI: Komšijski derbi između Stublenice i Šarbana okuplja veliki broj publike!

Autor:

Sport

23.03.2023

11:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Situacija na tabeli nam kazuje da će meč imati veliki značaj za oba tima!

PRAZNIK FUDBALA U STUBLENICI: Komšijski derbi između Stublenice i Šarbana okuplja veliki broj publike!

Foto: Privatna arhiva

Predstojećeg vikenda, u okviru 17. kola Međuopštinske lige Kolubara (grupa Istok) biće odigran pravi komšijski derbi između sastava Stublenice i ekipa Šarbane. Prvi susret ova dva tima završen je podelom bodova, rezultat je glasio 3:3.

Republika

Domaćin susreta, prošlogodišnji član Opštinske lige Ub posle 15 odigranih mečeva ima 17 bodova što je dovoljno za 11. poziciju na tabeli. Bodovni saldo ekipa Stublenice sakupila je uz pomoć pet trijumfa i dve podele bodova, praznih šaka ostali su u osam mečeva. 

Ekipa je u Stublenici, pred svojim navijačima osvojila 12 od svojih 17 bodova, iz čega se može zaključiti da na domaćem terenu pružaju dosta bolje partije. Na prolećnoj premijeri uspeli su da savladaju sastav Crvene Jabuke koja je u samom vrhu tabele, rezultatom 4:1.

U nedelju će se od 14 časova i 30 minuta u Stublenici sa druge strane centra nalaziti igrači iz Šarbana. Dugogodišnji član međuopštinskog ranga u nedeljni duel ulazi sa dva boda više u odnosu na rivala. 

Na prolećnoj premijeri ekipa Šarabne savladala je Ratkovac pred svojim navijačima rezultatom 3:0.

Stublenica je od Šarbana udaljena svega 10 minuta, utakmice ova dva tima uvek predstavljaju praznik fudbala za sve meštane oba mesta, kao i za meštane okolnih mesta koji u velikom broju dolaze da vide komšijski derbi. Obe ekipe u svom timu imaju iskusne fudbalere poput Ljube Stankovića (Stublenica) i Miroslava Gajića (Šarabne) koji svojim potezima iz utakmice u utakmicu pokazuju o kakvim se igračim radi. 

Stublenica - Šarbane

Nedelja, 26. mart od 14.30

Teren u Stublenici

BONUS VIDEO: 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading