DERBI ZAČELJA NA PROLEĆNOJ PREMIJERI: Parmenac čeka na trijumf već punih šest meseci!

Autor:

Sport

17.03.2023

14:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Misija opstanak u okružnom rangu će biti jako teška, ali igrači ne gube nadu!

DERBI ZAČELJA NA PROLEĆNOJ PREMIJERI: Parmenac čeka na trijumf već punih šest meseci!

Foto: FK Parmenac

Jedan od duela subotnjeg programa prvog takmičarskog vikenda Moravičke okružne lige (grupa Jug) igraće se u Parmencu gde će istoimena ekipa dočekati sastav Borca 94

Republika

Domaćin sutrašnjeg duela je zimsku pauzu proveo na poslednjem mestu na tabeli, ekipa se nalazi u jako teškoj situaciji i gotov da ima minimalne šanse da stigle do pozicije koja će osigurati njihovu poziciju u okružnom rangu fudbala. U toku pripremnog perioda odigrali su tri susreta i zabeležili su isto toliko poraza, u neku ruku raduje što su na tim mečevima mrežu protivnika zatresli ukupno sedam puta. 

Iskusni Branko Ranković, jedan od najstarijih prvotimaca Parmenca za naš portal povodom prolećne premijere poručio je:

- Svi moji saigrači, a naravno i ja pružićemo svoj maksimum kako bi izbegli veliko stradanje ove sezone. Jedan sam od iskusnijih igrača i uz par nas "starijih" nadamo se da mlade nade mogu da zablistaju i da beležimo bolje rezultate. Dosta dugo ekipa juri pobedu, sada ćemo na prolećnoj premijeri imati priliku da na našem terenu dočekamo najbliži tim na tabeli i nadamo se pozitivnom ishodu. 

Borac se kao i Parmenac usled slabog bodovnog salda izdvojio od ostalih timova na samom začelju tabele. Nešto bolji rezultati tima iz Čačka rezultirali su sa sedam osvojenih bodova za 14 odigranih susreta. 

Debitanska sezona Borca u okružnom rangu ne ide planiranim tokom i ukoliko se ne desi neko čudo, oni će zajedno sa ekipom Parmenca sledeće sezone biti članovi opštinske lige.

Prvi susret ova dva tima završen je pobedom Borca na domaćem terenu rezultatom 3:0.

Parmenac - Borac 94

Subota, 18. mart od 14.30

Stadion Parmenca

BONUS VIDEO: 

 


 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading