PARTIJA GORUŠICE RADUJE NAVIJAČE: Odlična predstava na gostovanju ekipi Donje Vrbave!

Autor:

Sport

23.02.2023

16:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neće biti lako na proleće.

PARTIJA GORUŠICE RADUJE NAVIJAČE: Odlična predstava na gostovanju ekipi Donje Vrbave!

Foto: FK Gorušica Viča

Ekipa Gorušice igra svoju drugu vezanu sezonu u Moravičkoj okružnoj ligi (grupa Jug), zimsku pauzu provode na šestoj poziciji na tabeli.

Republika

Sastav iz Viče je za vreme jesenjeg dela prvenstva zabeležio sedam pobeda i isto toliko poraza, bez mečeva u kojima je zabeležena podela bodova. Zbog novog formata lige, na kraju ove sezone takmičenje će napustiti poslednje četiri ekipe. Tim Gorušice je trenutno prvi iznad crte.

Ekipa je pre par dana započela sa pripremama za prolećni deo prvenstva. Odigran je prijateljski duel sa sastavom Donje Vrabave koja se takmiži u grupi Sever. Uspeo je tim iz Viče da slavi na gostovanju rezultatom 4:1.

U planu je odigravanje još nekoliko kontrolnih utakmica kako bi se igrači što brže vratili u takmičarsku formu. Za vikend se igra meč sa sastavom Mladosti iz Preljine koji se nalazi u samom vrhu tabele. Susret će biti odigran na stadionu u Stančićima kod Čačka od 12 časova. 

Odmah na startu prolećnog dela prvenstva Gorušica će na svom terenu odigrati jedan od bitnijih mečeva u drugom delu sezone. U goste im stiže ekipa Dragačeva iz Guče koja je jedan od konkurenata za opstanak u ligi i koju su u prvom susretu na gostovanju savladali minimalnim rezultatom.

BONUS VIDEO: 

 

 


 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading