DUBOČICA PO UGLEDU NA NAJVEĆE: "Srpski Mančester" će biti epicentar fudbala - klub je pripremio veliko iznenađenje za svoje pristalice!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

14.03.2023

14:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sjajna sportska priča formira se u podnožju planina Radan, Goljak i Pasjača.

DUBOČICA PO UGLEDU NA NAJVEĆE: "Srpski Mančester" će biti epicentar fudbala - klub je pripremio veliko iznenađenje za svoje pristalice!

Foto: GFK Dubočica

Još u periodu između dva svetska rata Leskovac je bio poznat po tektilnoj industriji, a razvoj ove privredne grane nastavljen je i nakon Drugog svetskog rata, da bi svoj vrhunac doživeo u periodu 60-tih u 70-tih godina XX veka.

 

Danas, u trećoj deceniji novog milenijuma čini se da Leskovac polako grabi ka vrhu sportske lestvice i može se slobodno reći da će nekadašnji centar tekstilne industrije u godinama i decenijama pred nama postati epicentar fudbalske Srbije.

Novi stadion koji će predstavljati pravu sportsku lepoticu ne samo u ovom delu naše domovine, uskoro će zaživeti i na njemu će biti odigrane i prve fudbalske utakmice, ali se istovremeno sve čini kako bi GFK Dubočica i po drugim pitanjima stala rame uz rame sa najvećim srpskim fudbalskim kolektivima.

Republika

Foto: GFK Dubočica

Leskovačka fudbalska lepotica

 

Naime, uz sve navedeno čelnici kluba uveliko rade i na marketinškim aktivnostima. Uskoro se očekuje i otvaranje "Fan shopa" u kojem će zaljubljenici u leskovački klub moći da nabave sve potrebne rekvizite sa amblemom GFK Dubočice.

Potpuno je jasno da se u Lekovcu ozbiljno radi na formiranju kluba koji će vrlo brzo moći da se odmeri i sa najvećim ekipama srpskog fudbala.

Da podsetimo, ekipa GFK Dubočice trenutno se takmiči u okviru Srpske lige Istok. Prethodnog vikenda ubedljivo su slavili na gostovanju u Nišu, a navedeni rezultat omogućio im je, uz kiks pirotskog Radničkog u Meševu, da izbiju na čelnu poziciju i istaknu glavnu kandidaturu za plasman u Prvu ligu Srbije.

Međutim, ciljevi kluba se tu ne završavaju. Kako svi u Leskovcu ističu, osnovni plan je da u "srpski Mančester" u dogledno vreme u borbi za bodove stignu i Crvena zvezda, Partizan, Vojvodina,...

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading