ČSK BI DA UHVATI PRIKLJUČAK ZA VODEĆIM EKIPAMA: Polet na svom terenu niže samo pobede!

Autor:

Sport

10.03.2023

18:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Duel koji može da odluči dalji tok prvenstva i borbu za pozicije koje daju priliku za viši rang.

ČSK BI DA UHVATI PRIKLJUČAK ZA VODEĆIM EKIPAMA: Polet na svom terenu niže samo pobede!

Foto: FK Polet Novi Karlovci

Verovatno najinteresantniji duel na otvaranju prolećnog dela prvenstva Međuopštinske Sremske lige (grupa Istok) biće igran u Novim Karlovima. Polet će ugostiti ekipu ČSK Čortanovci

Republika

Jesenji prvak se tom titulom okitio zahvaljujući pobedama u 11 mečeva, a pored njih tokom prvog dela prvenstva upisali su i po jedan poraz i nerešen ishod. Prednost u odnosu na prve pratioce je šest bodova, ali to ne treba da ih zavarava jer su sve ekipe odradile odličan posao za vreme transfer perioda. 

Iz domaćeg tabora su povodom otvaranja prolećnog dela prvenstva poručili:

- Tokom priprema smo pokazali da možemo da igramo i sa ekipama iz višem ranga i nadamo se da ćemo ponoviti te partije i tokom takmičarskih mečeva. Pozivamo sve navijače Poleta da dođu u neelju i da podrže naše momke u veoma bitnoj utakmici u borbi za viši rang. 

Rival jesenjem prvaku na otvaranju drugog dela prvenstva biće četvrtoplasirani sastav ČSK-a. Igrači iz Čortanovaca u odnosu na lidera imaju zaostatak od devet bodova, ali im drugiplasirani duo beži "samo" tri. Polet je za sada na domaćem terenu i dalje na maksimalnom učinku, pa će fudbaleri ČSK-a biti na dodatnom ispitu.

Povodom gostovanja lideru iz redova ČSK-a su poručili:

- Možemo slobodni reći da smo odradili dobre pripreme sa jakim rivalima, a u nedelju ćemo videti trenutno stanje naše ekipe protiv komšija koji su ubedljivo prvi na tabeli. Ne planiramo da idemo sa belom zastavom, cilj nam je pre svega da odigramo dobru utakmicu i da pokušamo da se vratimo sa pozitivnim rezultatom.

U prvom susretu ova dva tima, Polet je na gostovanju slavio rezultatom 3:2.

Polet (Novi Karlovci) - ČSK Čortanovci

Nedelja, 12. mart od 14.30

Stadion Poleta

BONUS VIDEO: 


 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading