ČSK SE SPREMA ZA PROLEĆE: Za sada su predstavljena dva nova lica u igračkom kadru!

Autor:

Sport

14.02.2023

17:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pripreme su krenuli krajem januara, a za sada su predstavili i dvojicu novajlija.

ČSK SE SPREMA ZA PROLEĆE: Za sada su predstavljena dva nova lica u igračkom kadru!

Foto: FK ČSK Čortanovci

ČSK igra svoju četvrtu vezanu sezonu u Međuopštinskoj ligi Srem(grupa Istok). Na zimsku pauzu sa učinkom 8-1-4 otišli su sa četvrte pozicije na tabeli. 

Republika

Mesto koje vodi u doigravanje za Sremsku ligu udaljeno je samo tri boda i to će verovatno biti cilj kojem će ekipa težiti u nastavku sezone. Trener Goran Varničić igrače je okupio poslednjeg vikenda meseca januara i tada je započet period priprema. 

Tim iz Čortanovaca je već odigrao i dva prijateljska susreta, gostovali su ekipi Fruškogorski Partizan (Bukovac) i omladincima Inđije. Uprava kluba je za sada na zvaničnom profilu promovisala dva nova igrača.

Prvi novajlija koji je predstavljen je Nemanja Subotin (16). Nemanja je dete iz sela koji je od početka bio u klubu gde je prošao sve mlađe kategorije. Pokriva pozicije na sredini terena, ima odličan udarac i već je u mlađim kategorijama dosta puta zatresao mrežu protivnika. Pored postizganja golova, nije mu strano ni asistiranje za iste. 

Republika

Foto: FK ČSK Čortanovci

Nemanja Subotin

Drugo pojačanje u zimskom prelaznom roku je Milan Grubić (23) koji je u prethodnom periodu nastupao za ekipu PSK Putinci. Reč je o igraču koji pokriva poziciju levog krila, ali mu nisu strani ni zadaci u samom špicu napada. U mlađim kategorijama bio je član Radničkog iz Nove Pazove. 

Republika

Foto: FK ČSK Čortanovci

Milan Grubić

Već na startu prolećnog dela prvenstva ekipa će biti pred velikim ispitom na gostovanju lideru na tabeli. U prvom susretu u veoma zanimljivom meču Polet je na gostovanju slavio sa 3:2.

BONUS VIDEO: 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading