PAKLENO ĆE BITI NA "STAMFORD BRIDŽU": Hajduk Stanko ništa ne prepušta slučaju - od prvog kola kreće borba za ostvarenje ciljeva!

Autor: Vladimir vorih

Sport

09.03.2023

22:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Došlo je vreme da se ponovo krene u borbu za prvenstvene bodove.

PAKLENO ĆE BITI NA "STAMFORD BRIDŽU": Hajduk Stanko ništa ne prepušta slučaju - od prvog kola kreće borba za ostvarenje ciljeva!

Foto: FK Hajduk Stanko Crna Bara

Puna tri i po meseca protekla su od kako je odigrana poslednja jesenja runda u okviru Mačvanske okružne lige. Nakon nikada duže prvenstvene pauze klubovi ulaze u odlučujuće borbe za bodove nakon kojih vremena za isravku eventualnih propusta, nema.

 

Fudbaleri crnobarskog Hajduk Stanka u nastavak takmičenja ulaze kao lideri navedenog ranga takmičenja sa tri boda više u odnosu na prvog pratioca, ekipu Drine iz Ljubovije, a ostvarenje Crnobaraca moglo je biti i ubedljivije da u finipu jeseni ekipa nije doživela dva neplanirana poraza u duelima protiv Mladog borca iz Dublja (0:1) i mišarskog Karađorđa (1:2).

Nakon uspeha u okviru kupa Fudbalskog saveza Mačvanskog okruga u kojem je ekipa Hajduk Stanka nakon izvođenja jedanaesteraca savladala Trešnjevku iz Trbušca, Crnobarci su se plasirali u završnu borbu za trofej i na krilima navedenog uspeha ulaze u prolećne borbe za bodove.

U okviru 16. kola Mačvanske okružne lige ekipa Hajduk Stanka na crnobarskom "Stamford Bridžu" dočekuje Drinu iz Badovinaca, ekipu koja je jesen okončala na poslednjoj poziciji bez i jednog boda na svom kontu i sa katastofalnim gol koeficijentom 12:119.

Foto: FK Hajduk Stanko Crna Bara

Crnobarci očekuju trofejnu sezonu

 

Pred prolećnu premijeru svoje očekivanje izneo je Dejan Sarić dugogodišnji kapiten kluba iz Badovinaca koji je tokom zimske pauze stigao u redove kluba iz Crne Bare:

- Mislim da smo dobro radili tokom kompletnih priprema i spremni dočekujemo prvo kolo i nadamo se pozitivnom rezultatu. Sve ostalo bi za nas bio neuspeh. Ekipu Drine koja je mlada, respektujemo, to je klub u kom sam proveo jedan lep period i ostvario značajan rezultat. Sada su uloge drugačije, želimo da prolećni deo započnemo na što bolji način, što će nam u nastavku prvenstva biti dodatni vetar u leđa. Svaka utakmica je posebna za sebe, ali prva naredna je uvek najbitnija.

 

 

Hajduk Stanko (Crna Bara) - Drina (Badovinci)

Stadion: "Stamford Bridž", Crna Bara

Datum: 12. mart 2023. godine

Početak: 14.30 časova

- Mačvanska okružna liga, 16. kolo:

Vidojevica (Lešnica) - Antimon (Zajača)

Sloga (Lipnički Šor) - Majur (Majur)

Rudar (Brasina) - Jevremovac (Jevremovac)

Jedinstvo (Štitar) - Lipolist (Lipolist)

Podrinje (Lozničko Polje) - Gučevo 1929 (Banja Koviljača)

Jedinstvo (Mali Zvornik) - Mladi borac (Dublje)

Drina (Ljubovija) - Karađorđe (Mišar)

Hajduk Stanko (Crna Bara) - Drina (Badovinci)

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading