BUDUĆNOST ĆE SUTRA UGOSTITI EKIPU RUSINA: Domaći tim želi gornji deo tabele, ali i gosti imaju svoje planove po pitanju plasmana u viši rang!

Autor:

Sport

04.03.2023

11:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Očekuje nas jako zanimljiv meč.

BUDUĆNOST ĆE SUTRA UGOSTITI EKIPU RUSINA: Domaći tim želi gornji deo tabele, ali i gosti imaju svoje planove po pitanju plasmana u viši rang!

Foto: FK Budućnost Gložan

Jesenji prvaci, Hajduk i Rusin prolećni deo prvenstva započinju sutra. Ekipa iz Stapara gostuje u Silbašu, dok sastav iz Ruskog Krstura ide na noge ekipi Budućnosti.

Republika

Sastav iz Gložana je prvi deo sezone odigrao po principu toplo-hladno, pa je samim tim i pozicija na tabeli takva. Sa učinkom šest pobeda, sedam poraza i dva nerešena meča zauzimaju osmu mesto u ligi. Ekipa Budućnosti igra dosta bolje na svom terenu nego u gostima, pred svojim navijačima su osvojili 15 od svojih 20 bodova. 

Iz redova domaćeg sastava su povodom sutrašnjeg meča za naš portal poručili:

- Za vreme zimske pauze u naše redove stiglo je osam novih kvalitetnih igrača, dok su u drugom pravcu otišla tri fudbalera. Naš cilj za drugi deo sezone je plasman u gornjem delu tabele. Što se tiče sutrašnjeg meča, dolazi nam po mnogima najkvalitetnija ekipa u ligi, Rusin, Pokušaćemo se nadigravati sa njima, smatramo da imamo kvalitet, ali dosta toga zavisi kako se otvori sam meč. Gosti su favoriti, ali naš mlad tim se neće olako predati.

Sutra će u Gložanu gostovali dugogodišnji član PFL-a, sastav Rusina i jedan od lidera na tabeli. Ekipa iz Ruskog Krstura je odlično otvorila sezonu, napravljena je serija od sedam mečeva bez poraza i u tom periodu zabeležena su i pet trijumfa. Jedina dva poraza u jesenjem delu zabeležena su upravo na gostovanjima, pa će igrači sutra biti pod dodatnim oprezom.

Prvi susret ova dva tima završen je podelom bodova, rezultat je glasio 1:1.

Budućnost (Gložane) - Rusin (Ruski Krstur)

Nedelja, 14.30

Teren u Gložanu

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading