HAJDUK JE U PRVOM SUSRETU UBEDLJIVO SLAVIO: Sastav iz Silbaša na domaćem terenu igra jako dobro!

Autor:

Sport

04.03.2023

11:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lider na teškom gostovanju otvara drugi deo sezone.

HAJDUK JE U PRVOM SUSRETU UBEDLJIVO SLAVIO: Sastav iz Silbaša na domaćem terenu igra jako dobro!

Foto: FK Hajduk Stapar

Danas su na programu tri meča prvog kola prolećnog dela prvenstva Područne lige Sombor, po rasporedu sutra će se odigrati preostalih pet mečeva.

Republika

Ekipa Naše Zvezde će sutra ugostiti lidera iz Stapara od 14 časova i 30 minuta.

Sastav iz Silbaša je na zimsku pauzu otišao sa 13 bodova što je bilo dovoljno za deobu 13. mesta na tabeli, prvu poziciju iznad zone ispadanja dele sa ekipom Borca 46. Prošle godine sezonu su završili na sredini tabele, ali ove je situacija malo teža. Na rezultate prvog dela prvenstva može se reći da je uticalo i to da su čak devet mečeva igrali van svog stadiona. Pred svojim navijačima na šest mečeva imaju učinak od četiri pobede i po jednu podelu bodova i poraz. 

U nedelju će verovatno ekipa Naše Zvezde biti pred velikim ispitom, u goste im stiže lider na tabeli, sastav Hajduka

Prošlogodišnji član nižeg ranga je posle prvog dela prvensta jedini tim koji nije zabeležio poraz. Skor od 11 pobeda i četiri podele bodova bio je dovoljan za titulu jesenjeg prvaka. Upravo sva četiri "iksa" zabeležena su na gostovanjima, pa to može predstavljati dodatni pritisak za sutrašnji meč.

Iz redova tima iz Stapara su za naš portal povodom sutrašnjeg meča poručili:

- Rezultat iz prvog susreta sa našim sutrašnjim protivnikom ne treba da nas zavarava, znamo da se radi o ekipi koja igra dosta bolje na svom terenu nego u gostima. Očekujemo podršku naših navijača kako bi nastavili sa serijom dobrih rezultata. Maksimalno smo spremi za početak prvenstva, za vreme priprema smo igrali kontorlne mečeve sa timovima iz višeg ranga, šef stručnog štaba Ćurčija zadovoljan je onim što je video tokom priprema.

Prvi susret ova dva tima igran u Staparu završen je pobedom domaćeg tima rezultatom 7:0.

Naša Zvezda (Silbaš) - Hajduk (Stapar)

Nedelja, 14.30

Teren u Silbašu

BONUS VIDEO: 

 


 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading