UPRAVA KLUBA SE NE ŠALI: Bair angažovao čak osam igrača u zimskom prelaznom roku!

Autor:

Sport

14.02.2023

15:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dosta novih lica stiglo je u Bogatić za vreme zimske pauze.

UPRAVA KLUBA SE NE ŠALI: Bair angažovao čak osam igrača u zimskom prelaznom roku!

Foto: FK Bair Bogatić

Ozbiljna lica u Bogatiću

Ekipa Baira je posle dužeg vremena u Opštinskoj ligi, prošle sezone izborila plasman u Međuopštinsku ligu Mačva. Na  zimsku pauzu otišli su sa 17 bodova što je bilo dovoljno za devetu poziciju na tabeli.

Republika

Poslednje mesto na tabeli koje vodi u doigravanje za viši rang udaljeno je pet bodova. Uprava kluba je za vreme zimske pauze proverenim igračima ojačala igrački kadar, kako bi na proleće ekipa krenula sa što boljim rezultatima. 

Željko Tovilović (26) predstavljen je kao prvo pojačanje u zimskom prelaznom roku još krajem prošle kalendarske godine. Tovilović je u Bogatić stigao sa titulom najboljeg strelca međuopštinske lige u istoriji, takođe je i vlasnik rekorda po broju golova u jednoj sezoni (43). Dolazi iz redova Stojana Lazarca, gde je za polusezonu mreže protivnike tresao u 18 navrata. U karijeri je igrao za Mačvu iz Bogatića, Hajduk Stanko, Mladi Boraci Drinu. 

Nikola Bojić (24) posle tri sezone u Lipolistu stiže u redove Baira. Bojić pokriva poziciju krilnog napadača, u karijeri je igrao za Mladi Borac, Mačvu Bogatić, Mačvu Šabac, Hajduk Stanko.. 

Borisav Uglješić (31) je vezista koji stiže iz redova Gorkog iz Glušaca. Reč je o talentovanom i iskusnom igraču koji je u karijeri igrao i za Stojan Lazarac, Duško (Klenje), Lipolist, Hajduk Stanko, Napredak i Mačvu iz Šapca. 

Dušan Martinović (35) verovatno najveće pojačanje u istoriji kluba. Pokriva poziciju veznog igrača, a u karijeri je branio boje OFK Beograda, Jedinstva (Paraćin), Borca (Čačak), Palilulca, Napretka (Kruševac), Jagodine, Pegasusa, Radnika iz Bijeljine i Mačve iz Bogatića. 

Radovan Đonlić (40) takođe vezni igrač koji stiže iz Sovljaka. U karijeri je pored gradskog rivala nosio i dres ekipe Sloge (Duvanište), Budućnosti (Zminjak) i Mladosti (Mačvanski Metković). 

David Dukić (19) posle polusezone provedene u ekipi Mačve iz Bogatića vraća se u Bair. Reč je o veoma mladom i brzom krilnom napadaču koji zna da isporuči dosta golova i asistencija. 

Aleksandar Spasojević (27) stigao je u Bair kako bi zauzeo svoje mesto između stativa. Spasojević je u prethodnom periodu bio "jedinica" Mladog Borca iz Dublja. U karijeri je branio boje ekipe Duško (Klenje), Hajduk Stanka i Napretka.

Đorđe Živković (21) zatvara seriju pojačanja u zimskom prelaznom roku. Posle šest meseci provedenim u redovima Lipolista vraća se u Bair. U karijeri je igrao još za Milicionar i Mačvu iz Bogatića. Reč je o veznom igraču koji je u polusezoni za nama bio jedan od boljih igrača u redovima tima u okružnom rangu. 

Nema sumnje da će ekipa Baira sa osam novih lica izgledati potpuno drugačije u nastavku sezone. Uprava kluba je po mnogima odradila odličan posao, pre svega zbog CV-ijeva igrača koji su pristigli u tim iz Bogatića.

Bair prolećni deo sezone počinje na gostovanju u Pocerskom Dobriću. U prvom susretu sa ekipom Budućnosti slavili su rezultatom 2:1.

BONUS VIDEO: 



 

 



 



 


 

 



 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading