KOCKICE SU SLOŽENE: Osmorica novajlija obukla odeždu crno-bele boje! (FOTO GALERIJA)

Autor:

Sport

14.02.2023

14:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na proleće će se u Čelarevu pivo točiti u velikim količinama.

KOCKICE SU SLOŽENE: Osmorica novajlija obukla odeždu crno-bele boje! (FOTO GALERIJA)

Foto: FK ČSK Pivara Čelarevo

Jesenji deo šampionata fudbaleri ČSK Pivare okončali su na četvrtoj poziciji Područne fudbalske lige Sombor, ali i pored visokog plasmana rukovodstvo kluba, u ovom momentu, razmišlja samo o opstanku u navedenom rangu takmičenja.

 

U 15 odigranih prvenstvenih mečeva, crno-beli su zabeležili deset pobeda čime je ostvarena zavidna bodovna zaliha koja garantuje ostvarenje primarnog cilja. 

Međutim, ekipa je tokom zimske pauze doživela velike promene u igračkom kadru i slobodno se može reći da su Čelarevci velika nepoznanica pred nastavak takmičenja kako za protivnike, ali i za sebe same.

Opremu crno-belih boja tokom zimskog prelaznog roka ponela su osmorica fudbalera:

- Stefan Malešević je igrač sredine terena dolazi iz FK Vojvodina iz Neradina, a igrao je još za Indeks iz Novog Sada, Radnik iz Bijeljine i Zvijezdu 09 iz Etno Sela Stanišići. Stefan je 2002. godište.

- Bojan Čakar igra na poziciji desnog beka, a može da pokrije i krilne pozicije. Igrao je uglavnom u BIH. Njegov poslednji angražman je FK Drina Batar. Igrao je za Slogu United iz Bijeljine, Zvijezdu 09 iz Etno Sela Stanišići i OFK Slogu iz Gornjeg Crnjelova. Bojan je 1999. godište.

- Stefan Milošević je igrač sredine terena (pokriva poziciju zadnjeg veznog, a može da odgovori i zadacima na štoperskoj poziciji). Dolazi posle malo duže pauze i igranja rekreativnog fudbala u Jedinstvu Mali Zvornik. Igrao je još za Drinu iz Zvornika i Borac iz Lesinca. Stefan je 2001. godište.

- Stefan Tijanić je napadač (može da pokriva pozicije špica, polušpica i krila). Stefan je 1994. godište i dolazi iz FK Rudara iz Brasine (kod Loznice). 

 

- Sreto Gavrilović je golman i dolazi iz FK Veternik. Prošao je sve omladinske kategorije FK Vojvodina iz Novog Sada. Branio je za Železničar iz Novog Sada i Jedinstvo iz Gospođinaca. Sreto je 2000. godište.

- Relja Rajšp je golman i dolazi iz Krila Krajine. Relja je 2005. godište. Prošao je omladinske kategorije Krila Krajine i OFK Bačke iz Bačke Palanke.

- Aleksandar Jovanić je iskusniji igrač, vraća se posle duže pauze. Dugo godina je branio boje i bio kapiten ČSK-a. Igra na poziciji štopera. 

- Vukašin Pilipović je dugo godina bio golman u raznim klubovima: Kabel, Feniks 1995 iz Stare Pazove, OFK Bačka iz Bačke Palanke, Vojvodina... Odigrao je jedan meč u jesenjem delu za ČSK ali je odlučio da odustane, a sada se ponovo aktivirao. Ovaj put neće biti na golu, već će biti u špicu. Vukašin je 1999. godište.

 

Istovremeno, u omladinsku kategoriju kluba vratilo se par momaka iz sela što svakako daje nadu u bolje sutra. Neki od njih biće priključeni i prvom timu.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading