KLUB JE MORAO HITNO DA REAGUJE: Novosađani dobili novo rukovodstvo! (FOTO GALERIJA)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

04.02.2023

19:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Klub je morao hitno da reaguje.

KLUB JE MORAO HITNO DA REAGUJE: Novosađani dobili novo rukovodstvo! (FOTO GALERIJA)

Foto: RFK Novi Sad 1921

Neposredno pred nastavak takmičenja u okviru Prve lige Srbije, novosadski "kanarinci" iznenada su se našli pred problemom koji je morao pod hitno da bude rešen.

 

Naime, dosadašnji prvi čovek RFK Novi Sad 1921 Dimče Gulevski, podneo je neopozivu ostavku na predsedničku funkciju, a klub je brzo reagovao i Novosađani u nastavak šampionata ulaze sa "novim kormilarom".

U glavnoj sali RFK Novi Sad 1921 na Detelinari održana je sednica Skupštine RFK Novi Sad 1921 kojoj je prisutvovalo 16, od ukupno 18 članova klupske skupštine. Čelnici kluba usvojili su ostavku dosadašnjeg predsednika, a zatim se pristupilo izboru novog rukovodstva.

Odlukom većine članova Skupštine za novog predsednika kluba i predsednika Upravnog odbora imenovan je Prof. dr Milan Radaković.

Istovremeno izabran je i novi UO RFK Novi Sad 1921 kojeg će ubuduće činiti: Jasminko Ristović, Sergej Škorić, Peđa Dumnić, dr Radovan Pejanović, Todor Petković, Uroš Uskoković, Snežana Popović i Goran Antić.

 

Da podsetimo, ekipa RFK Novi Sad 1921 prvi deo šampionata u okviru Prve lige Srbije okončala je na šestoj poziciji sa 28 osvojenih bodova, što je samo jedan manje u odnosu na sremskomitrovački Radnički koji se trenutno nalazi na poziciji koja vodi u baraž za popunu elitnog ranga srpskog klupskog fudbala.

Kada je reč o nastavku šampionata, u prolećnoj premijeri ekipa RFK Novi Sad 1921 gostuje u Kruševcu gde će se sastati sa ekipom Trayala.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading