JEDINSTVO SKLAPA OZBILJAN TIM: Triling pojačanja za nastavak šampionskih ambicija!

Autor:

Sport

03.02.2023

09:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Povratak Panćina otvorio je prelazni rok, a danas su stigla još tri igrača!

JEDINSTVO SKLAPA OZBILJAN TIM: Triling pojačanja za nastavak šampionskih ambicija!

Foto: FK Jedinstvo 2014 Ečka

Lider na tabeli ne želi da propusti priliku koja mu se pruža. Prvo mesto i maksimalan učinak u jesenjem delu prvenstva samo su dodatno ojačali apetite kluba.

Republika

Za sada je kao prvo zimsko pojačanje promovisan Dejan Panćin. Iz kluba su danas potvrdili da je spisak igrača ojačan za još tri nova imena. 

Dušan Rajkov (30) je kao i Panćin povratnik u ekipu. U prethodnom periodu je natupao za Tamiš (Farkadžin), pre toga je duži vremenski period bio član Jedinstva i ovo je njegov veliki povratak u sastav. Radi se o veoma brzom igraču kojeg odlikuje sjajna kontrola i tehnika sa loptom.

Republika

Foto: FK Jedinstvo 2014 Ečka

Rajkov Dušan

Treći novajlija u redovima tima iz Ečke je Eleta Srđan (23). Eleta dolazi iz redova Mladosti iz Lukićeva, prošao je sve mlađe kategorije Radničkog iz Zrenjanina gde se zadržao punih osam godina. Srđan je sin legende Ečanskog fudbala Gorana Elete, odlikuje ga velika čvrstina i dobar pregled igre, pokriva poziciju štopera. 

Republika

Foto: FK Jedinstvo 2014 Ečka

Eleta Srđan

Triling današnjih predstavljenih pojačanja zatvara Dušan Jovanović (18). Jovanović takođe spada u grupu povratnika, prethodnih šest meseci nastupao je za omladince Radničkog iz Zrenjanina. Branio je boje i OFK Stajićeva. Igra na poziciji štopera, ali može da odgovori i zadacima zadnjeg veznog, krasi ga veilika borbenost i hrabrost.

Republika

Foto: FK Jedinstvo 2014 Ečka

Jovanović Dušan

Ovim pojačanjima uprava kluba je pokazala da će se i na proleće nastaviti sa sampionskim ambicijama. Igrački kadar je u prvom delu pokazao da zna fudbal, a po do sada urađenom u prelaznom roku, Jedinstvo će na proleće biti još dominantnije na terenu.

Prolećni deo prvenstva otvaraju protiv prvog pratilaca, ekipe Konak. U prvom susretu lider je na svom terenu slavio rezultatom 2:1.

BONUS VIDEO: 

 


 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading