PETLOVAČA OJAČALA SVOJE REDOVE: Po prošlim angažmanima pojačanja radi se o proverenim igračima!

Autor:

Sport

02.02.2023

15:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Posle pet sezona ekipa je u borbi da se vrati u okružni rang.

PETLOVAČA OJAČALA SVOJE REDOVE: Po prošlim angažmanima pojačanja radi se o proverenim igračima!

Foto: FK Petlovača

Iz kluba poručuju: Napadamo viši rang

Petlovača od ispadanja iz Mačvanske okružne lige nije bila u ovako dobroj situaciji pred nastavak prvenstva, u borbi za viši rang. 

Republika

Na zimsku pauzu sa učinkom 7-1-5 drže četvrto mesto na tabeli, isti broj bodova ima i sastav Miliconara koji se nalazi na petoj poziciji. Dva vezana poraza u poslednja dva kola jesenjeg dela udaljila su Petlovaču od samog vrha tabele, ali ciljevi i dalje ostaju isti.

U nastavku prvenstva nastaviće bitku za viši rang, a u tim planovima ulaze i sa dva noga igrača.

Trifunović Radenko (25) prvo je zimsko pojačanje ekipe. Dolazi iz redova Majura, a u karijeri je nastupao i za Donji Srem (Pećinci) i Cer (Petkovica). Trifunović igra na poziciji veznog igrača, poseduje karakteristike koje se jako cene u svim timovima. Uprava kluba je duži vremenski period pokušava da sklopi saradnju sa Radenkom, a sada se na obostrano zadovoljstvo ona i realizovala. 

Republika

Foto: FK Petlovača

Radenko Trifunović

Druga zimska akvizicija uprave je Nikola Đurđević (26). Nikola je ponikao u Mačvi iz Šapca gde je prošavši sve mlađe kategorije stigao i do prvog tima. Kasnije je nastupao za istoimeni klub iz Bogatića, a u redove Petlovače dolazi iz tima Šipurske livade. 

Republika

Foto: FK Petlovača

Nikola Đurđević

Zoran Velebit (34) je poslednje pojačanje koje je klub za sada predstavio. Zoran pokriva pozicije u odbrambenoj liniji tima. Veći deo svoje fudbalske karijere proveo je u dresu Majura iz kojeg i dolazi u novi tim, jedan period je nastupao i za sastav Cera. 

Republika

Foto: FK Petlovača

Velebit zna kako se osvaja prvo mesto

Pored tri dolaska, klub je obelodanio i jedan odlazak. Nikola Tešić (31) se posle tri ipo godine u dresu Petlovače vraća u Zminjak. Tešić je u dresu Budućnosti nastupao šest godina, to je i tim u kojem je i počeo da igra fudbal.

Ekipa Petlovače prolećni deo prvenstva započinje derbi mečom pred svojim navijčima protiv lidera na tabeli. U prvom susretu u Sovljaku domaćin je slavio minimalnim rezultatom.

BONUS VIDEO: 



 

 


 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading