DUBLJANSKI BOLTON PALI MOTORE: Igrački kadar osvežen je sa pet novih igrača!

Autor:

Sport

02.02.2023

15:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Klub beleži istorijske rezultate ove sezone.

DUBLJANSKI BOLTON PALI MOTORE: Igrački kadar osvežen je sa pet novih igrača!

Foto: FK Mladi Borac Dublje

Ekipa iz Dublja uspela je rezultatima prošle sezone da se ekspresno vrati u Mačvansku okružnu ligu za ovu takmičarsku godinu.

Republika

Mladi Borac je na zimsku pauzu otišao sa deobe treće pozicije i osvojenih rekordnih 29 bodova. Da nije bilo poraza u poslednjem kolu od sastava iz Ljubovije, ekipa bi bila na samo bod zaostatka od lidera. Upravo je tim iz Dublja naneo prvi poraz Hajduk Stanku u pretposlednjem kolu jesenjeg dela.

Uprava kluba ne želi da pokvari sliku iz prvog dela, u aktuelnom prelaznom roku igrački kadar je osvežen sa pet novih igrača.

Mladi Borac je za početak prelaznog roka objavio da je uspeo da dogovori povratak dece koja su ponikla u klubu. Reč je o Ivanu Kovačeviću koji zauzima poziciju u odbrambenoj liniji, Marku Drezgiću, veznom igraču i Miodragu Đurkoviću koji pokriva pozicije po celoj dužini aut linije.

Četvrti novajlija u akteulnom prelaznom roku je Dragan Vasić. Vasić igra na poziciji veznog igrača i ovo je njegov povratnički mandat u redovima Mladog Borca. 

Republika

Foto: FK Mladi Borac Dublje

Dragan Vasić - Vaske

Kvartet predstavljenih pojačanja zatvara Nikola Milovanović. Popularni Džoni pokriva poziciju krilnog napadača i biće veliko pojačanje u samoj navali napada.

Republika

Foto: FK Mladi Borac Dublje

Nikola Milovanović - Džoni

Uprava kluba objavila je da će se prozivka održati u nedelju, 5. februara od 13 časova. Kada će i zvanično početi pripreme za drugi deo sezone.

Mladi Borac na startu prolećnog dela igra na gostovanju u Malom Zvorniku, ekipi Jedinstva. Prvi susret u Dublju završen je pobedom domaćeg sastava rezultatom 4:3.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading