LIDER OJAČAO SVOJE REDOVE: Na putu ka plasmanu u viši rang pridružuje se i dobro poznato lice!

Autor:

Sport

02.02.2023

17:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Učinak u prvom delu sezone raduje sve u klubu.

LIDER OJAČAO SVOJE REDOVE: Na putu ka plasmanu u viši rang pridružuje se i dobro poznato lice!

Foto: FK Jedinstvo 2014 Ečka

Sastav iz Ečke na pragu je povratka u A ligu grada Zrenjanina.

Republika

Prošle sezone Borac je ubedljivo osvojio prvoj mesto, dok je ekipa Jedinstva bila na drugom mestu na tabeli. Situacija je ove godine drugačija. Tim Ečke nalazi se na prvom mestu u ligi sa maksimalnim učinkom u jesenjem delu.

Sastav Jedinstva slavio je u svih šest utakmica prvog dela sezone, prvi pratilac nalazi se na tri boda zaostatka i sa njim će se voditi najveća borba za viši rang. Ekipa je takođe najbolja u ligi i po gol razlici, 17 puta su tresli mrežu protivnika, dok je njihov golman savladan samo šest puta.

Uprava kluba odlučila je da na već dobar igrački kadar doda još jednog proverenog igrača. Za sada jedino zimsko pojačanje Jedinstva je Dejan Panćin (18).

Republika

Foto: FK Jedinstvo 2014 Ečka

Panćin Dejan

Dejanu je ovo drugi mandat u dresu Jedinstva, u karijeri je nastupao i za OFK Stajićevo. Aktivan je i na parketu gde sa velikim uspehom nastupa u redovima SAS-a, koji drži prvo mesto na tabeli Druge futsal lige. 

Prolećni deo prvenstva ekipa Jedinstva otvara na gostovanju prvom pratiocu, timu Konak. U prvom duelu ova dva sastava, lider je na svom terenu slavio rezultatom 2:1.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading