PRVO POJAČANJE RUDARA, I TO KAKVO: Lučić i trener Đurić bili i ostali dobitna formula za uspeh!

Autor:

Sport

30.01.2023

19:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prvi novajlija u redovima tima iz Brasine.

PRVO POJAČANJE RUDARA, I TO KAKVO: Lučić i trener Đurić bili i ostali dobitna formula za uspeh!

Foto: Privatna arhiva/Filip Lučić

Rudar trenutno igra treću vezanu sezonu u Mačvanskoj okružnoj ligi. Prošle dve je na kraju završio na četvrtoj poziciji, ali je ove godine situacija dosta drugačija.

Republika

Na zimsku pauzu ekipa je otišla sa pozicije ispod crte. Učinak 5-2-8 ih je na zimsku pauzu ostavio sa zaostatkom od jednog boda u odnosu na prvi tim iznad zone ispadanja. Na proleće se očekuje velika borba kako bi se sačuvalo članstvo u ligi, a u tom periodu pomoći će im od danas i Filip Lučić.

Filip dolazi iz redova fudbalskog kluba Tabanci, može da pokrije više pozicija na terenu. Prošao je sve selekcije Zvorničke Drine i nakon toga je napravio pauzu zbog fakulteta. Sa ekipom Drine je uspeo da odigra i dve utakmice u Premijer ligi Bosne i Hercegovine.

Lučić je ekskluzivno za naš portal povodom prelaska u novi klub izjavio:

- O klubu sam čuo samo lepe reči, dosta se brine o igračima i navijači uvek ima razumevanja kako za klub, tako i za igrače koji nastupaju za njega. Dolazim u sredinu u kojoj poznajem igrače, sa nekima sam već igrao. Sa trenerom Đurićem sam več sarađivao u Radničkom iz Karakaja i u Tabancima, Rudar će biti naš treći zajednički klub. Daću sve od sebe da postignemo što bolje rezultate i da se klub vrati na staze stare slave. Želim da se zahvalim predsedniku kluba na ukazanom poverenju. Takođe i bivšim igračima i upravi kluba Tabanci želim sve najbolje u nastavku sezone. 

Prolećni deo prvenstva Rudar startuje pred svojim navijačima protiv sastava Jevremovca. Prvi susret ova dva tima završen je minimalnom pobedom tada domaćeg tima u Jevremovcu.

BONUS VIDEO: 


 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading