GUČEVO BIRA SAMO NAJBOLJE: Stigao jedan od boljih golmana iz zonskog ranga!

Autor:

Sport

26.01.2023

18:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Banji Koviljači stižu samo provereni igrači koji će odmah napraviti razliku.

GUČEVO BIRA SAMO NAJBOLJE: Stigao jedan od boljih golmana iz zonskog ranga!

Foto: FK Gučevo 1929 Banja Koviljača

Ekipa Gučeva nije blistala u prvom delu sezone Mačvanske okružne lige.

Republika

Na zimsku pauzu su otišli sa 18 bodova što je bilo dovoljno za poziciju tik iznad zone ispadanja. Prvi tim ispod crte ima samo jedan bod manje, pa se očekuje velika borba na proleće. 

Za sada su dres Gučeva zadužili Miloš Spasenović, Ivan Manojlović i Dejan Nenadović. Seriju pojačanja nastavlja Anđelković Nikola (25). 

Anđelković zauzima poziciju golmana i stiže iz redova Radničkog (Klupci). Dolazi iz višeg ranga, na zimsku pauzu u Kolubarsko mačvanskoj zoni otišao je sa šestog mesta na tabeli. Nikola je branio boje Loznice, Cera, Ušća sa Novog Beograda, Crvene Zvezde i Šumadije iz Aranđelovca. 

Republika

Foto: FK Gučevo 1929 Banja Koviljača

 

Predstavljao je važan deo slagalice u Radničkog, ali je odlučio da promeni sredinu. U Gučevu će biti veliko pojačanje za nastavak sezone. Primarni cilj tima iz Banje Koviljače je da se osigura opastanak u okružnom rangu takmičenja.

Na otvaranju drugog dela sezone Gučevo gostuje ekipi Podrinja. U prvom susretu ova dva tima nije bilo pobednika, rezultat je bio 1:1.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading