VRAĆAJU SE NA MESTO USPEHA: Prestonički klub izdao važno obaveštenje - ubuduće će svoje mečeve igrati na stadionu pokraj beogradskog mora!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

23.01.2023

17:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Povratak na mesto uspeha.

VRAĆAJU SE NA MESTO USPEHA: Prestonički klub izdao važno obaveštenje - ubuduće će svoje mečeve igrati na stadionu pokraj beogradskog mora!

Foto: KFK Ravna Gora

KFK Ravna Gora prethodne sezone kroz Međuopštinsku ligu Beograd - "grupa B" izborila je plasman u viši rang, a sve svoje mečeve igrali su na igralištu Fudbalskog saveza Beograda na Adi Ciganliji.

 

Tokom jesenjeg dela sezone, u okviru Prve beogradske lige - "grupa A", popularna navijačka grupa "Crna Trojka" bodrila je svoje ljubimce na drugom kraju grada, pošto je ekipa KFK Ravne Gore prvu polovinu šampionata odigrala na stadionu Hajduka na Lionu.

Ostvareni rezultati nisu bili na željenom nivou, pa je rukovodstvo kluba odlučilo da se vrati na mesto uspeha. Tim povodom izdali su saopštenje u kojem su se obratili kako svojim pristalicama, tako i srspkoj sportskoj javnosti:

- Obaveštenje za sve navijače KFK Ravna gora da će naš klub prolećni deo sezone igrati ponovo na Adi Ciganliji. Nakon prvog dela sezone koji smo odigrali na terenu Hajduka na Lionu, naš tim se vraća na mesto prošlogodišnjeg uspeha i drugi deo sezone odigraćemo na terenu FSB na Adi Ciganliji. Prvu utakmicu prolećnog dela sezone igramo 12. marta u gostima protiv ekipe Dunava u Velikom selu, dok prvu utakmicu kao domaćini na Adi igramo u 15-om kolu 19. marta protiv ekipe Beograda sa Karaburme.

 

Da podsetimo, Ravnogorci su prvi deo sezone okončali sa skorom od tri pobede, dva remija i osam poraza i sa 11 osovjenih bodova zauzimaju 12. poziciju na tabeli petoga ranga srpskog fudbala.

Tokom nastavka sezone predstoji im velika borba za opstanak u okviru Prve beogradske lige - "grupa A", a jasno je da će i povratak na mesto na kojem su ostvarili najveći uspeh u dosadašnjoj istoriji kluba, predstavljati podstrek za ostvarenje novih uspeha.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading