NEKADAŠNJI GRAĐEVINAR SEO U FAP: Pribojci doveli i deseto zimsko pojačanje - trener Petaković se nalazi pred slatkim mukama!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

23.01.2023

16:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Serija bez kraja se nastavlja.

NEKADAŠNJI GRAĐEVINAR SEO U FAP: Pribojci doveli i deseto zimsko pojačanje - trener Petaković se nalazi pred slatkim mukama!

Foto: FK FAP Priboj

Takmičenje u okviru Srpske lige Zapad tokom predstojećeg proleća zasigurno će biti jedno od najzanimljivijih kada je srpski klupski fudbal u pitanju, a zaslugu za navedenu tvrdnju najviše nosi pribojski fudbalski kolektiv koji je tokom zimske pauze formirao, slobodno se može reći, drim-tim.

 

Ekipa FAP-a iz Priboja jesen je okončala na trećoj poziciji sa osam bodova zaostatka u odnosu na lidera ekipu Smedereva 1924, ali igrački roster koji su "kamiondžije" okupile u pauzi između dva dela šampionata, mogao bi da odgovori i učešću u višim rangovima srpskog klupskog fudbala.

Opremu pribojskog kluba već su zadužila devetorica fudbalera. U redove FAP-a su stigli Obiora Odita, Jasin Rašljanin, Aleksandar Petaković, Veljko Plazinić, Kosta Janjić, Milan Kolarević, Stefan Vukadin, Igor Radovanović i Vasilije Đerković, a klub je sada doveo i deseto zimsko pojačanje.

Novi "kamiondžija" postao je i Igor Vučićević. U pitanju je mladi, dvadesettrogodišnji fudbaler kojem je primarna pozicija levog krila, ali može uspešno odgovoriti i na suprotnoj strani terena. Rođeni Užičanin fudbalsko putešestvije je započeo u Slobodi iz rodnog grada, a do sada je nastupao i za Slogu iz Požege, beogradski Sinđelić, kruševačke klubove Napredak i Trayal i beogradski Rad, a u Priboj stiže iz redova ariljske Budućnosti čiji je član bio od leta 2022. godine.

Foto: FK FAP Priboj

Nekadašnji "građevinar" stigao u redove "kamiondžija"

 

Da podsetimo, ekspedicija FAP-a nalazi se na crnogorskom primorju gde u Sutomoru obavljaju pripreme za nastavak sezone, a svi u klubu se nadaju da će predstojeće proleće klubu doneti i borbu za viši rang, Prvu ligu Srbije.

U prvom susretu nastavka šampionata ekipa FAP-a gostuje u Arilju domaćoj Budućnosti, a prvi veliki derbi nastavka šampionata biće odigran u Priboju 25. marta kada će "kamiondžije" u okviru 19. prvenstvenog kola dočekati čačanski Borac 1926.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading