KAMIONDŽIJE KRENULE: Punim gasom ka ostvarenju snova!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

16.01.2023

14:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbalska euforija traje u gradu na obalama Lima.

KAMIONDŽIJE KRENULE: Punim gasom ka ostvarenju snova!

Foto: FK FAP Priboj

Fudbaleri FAP-a jesenji deo sezone u okviru Srpske lige Zapad okončali su na trećoj poziciji sa osam bodova zaostatka u odnosu na lidera iz Smedereva.

 

I pored priličnog bodovnog zaostatka, za koji mnogi smatraju da je i nedostižan, u Priboju vlada optimizam da klub već naredne jeseni može krenuti u žetvu prvoligaških bodova. Tome u prilog idu u pojačanja koja su tokom aktuelne pauze stigla u redove FAP-a. Imena Obiore Odite, Jasina Rašljanina, Aleksandra Petakovića, Veljka Plazinića, Koste Janjića, Milana Kolarevića, Stefana Vukadina, Igora Radovanovića i Vasilija Đerkovića, garantuju ostvarenje svih navijačkih želja

Ekipa FAP Priboja je započela sa zimskim pripremama. Odrađena je prozivvka na kojoj je prisustvovalo ukupno 30 fudbalera, a odmah nakon prozivke ekspedicija pribojskog kluba je krenula put Sutomora gde će obaviti glavni deo priprema za nastavak sezone koji je zakazan za 4. mart.

Foto: FK FAP Priboj

Publika će u Priboju uživati

 

U prvom susretu nastavka šampionata ekipa FAP-a gostuje u Arilju domaćoj Budućnosti. Prvi ovosezonski meč dve ekipe koji je odigran u Priboju okončan je podelom bodova rezultatom 1:1.

Prvi veliki derbi nastavka šampionata biće odigran u Priboju 25. marta kada će "Kamiondžije" u okviru 19. prvenstvenog kola dočekati čačanski Borac 1926.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading