TRIO FANTASTIKO: U Smederevu, Čačku i Priboju neće mirno spavati - Polet formira respektabilan sastav!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

19.01.2023

17:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iz prikrajka će vrebati svoju šansu.

TRIO FANTASTIKO: U Smederevu, Čačku i Priboju neće mirno spavati - Polet formira respektabilan sastav!

Foto: FK Polet Ljubić

Fudbaleri Poleta iz Ljubića jesenji deo šampionata u okviru Srpske lige Zapad okončali su na petoj poziciji sa 12 bodova manje u odnosu na lidera, ekipu Smedereva 1924.

 

Bez obzira na bodovni zaostatak, fudbaleri iz Ljubića se potajno nadaju da borba za vrh tabele i dalj nije izgubljena, a u cilju jačanja igračkog kadra klub je već angažovao pojačanje koje poseduje internacionalno iskustvo. U pitanju je Aleksandar Vujović, izdanak kraljevačke fudbalske škole. Vujović je pored nekolicine srpskih klubova, jedan deo svoj karijere proveo na Malti nastupajući za ekipu Pembruka iz istoimenog grada.

Ovoga puta, petoplasirana ekipa zapadne grupe srpskoligaškog karavana, izašla je u javnost sa informacijom da su još trojica igrača pojačala redove kluba iz Ljubića. U pitanju su Veljko Tomić, Nikola Božović i Ivan Gavrilović.

 

Veljko Tomić u redove Poleta stiže iz ariljske Budućnosti. Dvadesetdvogodišnji fudbaler koji igra na poziciji defanzivnog veznog fudbalera tokom dosadašnje karijere nosio je i dres užičke Slobode i od njega u Ljubiću očekuju mnogo kada je sredina terena u pitanju.

Nikola Božović, kao i Veljko Tomić stiže iz redova kluba iz Arilja. U pitanju je defanzivni fudbaler od kojeg se i u ovom momentu, ali i u budućnosti mnogo očekuje. Dvadesettrogodišnji defanzivac u dosadašnjoj karijeri nastupao je za kragujevački Radnički 1923, Slogu 33 iz Petrovca na Mlavi, Ušćem Sušicu i već pominjanu Buduđnost iz Arilja.

Ivan Gavrilović igra na poziciji golmana. U pitanju je devetnaestogodišnji čuvar mreže koji predstavlja veliki zalog za budućnost, a u redove Poleta stiže iz ivanjičkog superligaša, ekipe Javora.

Ostaje da se vidi da li će sa navedenim pojačanjima ekipa iz Ljubića uspeti da pomrsi račune favoritima ovog ranga takmičenja.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading